Üçüncü Göz Tehlikeleri ve Açma Belirtileri

bakmis

Active member
Kullanıcı
Katılım
16 Tem 2019
Mesajlar
119
Tepkime puanı
59
Puanları
28
Yaş
33
Konum
manisa
Web sitesi
bakmis.com
Cinsiyet
Erkek

Üçüncü göz tehlikeleri ve açma belirtileri. 3. Göz Açılırsa Ne Görülür Nasıl Açılır? Epifiz bezi ve Üçüncü Gözün Sırları serisinin 8. bölümü. Çoğu yerde Göz perdesi, Kalp gözü veya Epifiz bezi olarak adlandırılan üçüncü göz açma belirtileri ve tehlikeleri nelerdir?

Üçüncü göz, epifiz bezi olarak bilinir. Kaşların merkezinin hemen üzerinde bulunduğunu düşünebilirsiniz. Epifiz bezi ise tam olarak beynimizi iki yarım olarak düşünürsek merkezinde yani epitalamusta bulunur. Çok fazla bu konuyu uzatmak istemiyorum çünkü bu konuda 7 adet video yayınladık daha önce kanalımızda bu videodan sonra onları da izleyebilirsiniz.

Vücudun büyük güçlere sahip eşsiz bir parçasıdır bu bahsettiğimiz organımız. Üçüncü gözün açılması hayatınızda birçok değişiklik yaratır. Tam açılması sizi evrende bulunan hemen hemen her şeyin enerjisiyle bağlantı kurmanızı sağlar. Bildiğiniz gibi her şeyin bir enerjisi bulunmaktadır.
Tabi burada hemen ruhsal varlıklar geliyor herkesin aklına. Çünkü bunu tecrübe etmemiş kişiler anlatımlardan bunu çıkartıyor. Tecrübe edenlerde aslında yaşadıklarını tam manasıyla dile getiremiyor. Hani derler ya anlatılmaz yaşanır…

Doğuştan gelen ben duygumuz, ego düşüncesinin bir sonucu olarak, evrenin geri kalanından ayrıdır. Gerçekte, hepimiz evren ile birlikteyiz. Evren aslında bizlerin enerjisi ile bütünsel bir enerji ortaya koyuyor. Birlik duygumuz, yüksek duyularımızı kapsayan üçüncü göz ün aktivasyonundan gelir mesela. Bunlar, fiziksel olanları yansıtan ancak daha yüksek titreşimde var olan ruhsal duyulardır. Üçüncü göz açıklığının kendine özgü belirtileri var ve bu semptomların görülmesi kolaydır.

Üçüncü gözünü yaşadığı anlık enerji yoğunluğu ile kısa bir süre kullanabilen kişilerin sayısı oldukça fazla. Zaten genelde de bu hissiyatı kısa bir düre deneyimleyen insanlar daha ilgili oluyor bu konuya. kısa sürede olsa yaşadıklarını uzun süreli yaşamak ya da hayatının bir parçası bir yaşam biçimi olarak kullanmak istiyorlar.
 
Üst
Alt