"Canını acıttıgını bile bile düsünmekten vazgecmemek.." Böyle hissedenler icin gelsinnmiii bendenn? gelsinnn.)) Elif güsel yayinlarin olsun simdiden.)
Teşekkürler canım yüreğine sağlık
"Canını acıttıgını bile bile düsünmekten vazgecmemek.." Böyle hissedenler icin gelsinnmiii bendenn? gelsinnn.)) Elif güsel yayinlarin olsun simdiden.)
Teşekkürler canım yüreğine sağlık
Anka cım cok tsk ederim süpersin :*
Şimdiden Emeğine Yüreğine Sağlık Ben 1 şarkı ile sınırlı kalmasam olurmu bir sürü şarkı var hangini seçeceğimi bilemiyorumda umarım beğenilir sıradan hep dinlenilenin aksine farklı yorumları tercih ediyorum yada yeni ses ve sözleri@HuLuTi, teşekkürler.yüreğine sağlık.
Keyifle dinlemeler .@HuLuTi, Bu yorumu ılk defa dınledim.itiraf ediyim dıger versıyonuyla boyle guzel gelmemişti.Değişik bi yorum katmıs.Guzel olmus.
Bi istek hakkımız var.![]()
Emegine saglıkk cnm süperdin :*TOP20
1.KUNNES KENAN ADİL GÖÇMEN KIZI
(((BEN BİR GÖÇMEN KIZIYIM SEN BİR KARADENİZ ,DUAMSIN SILAMSIN ŞİİRİMSİN SÖZÜMSÜN.ARKA BAHÇEMSİN, YAGMURUNDA ISLANDIĞIM, GÖNÜL GÖÇÜM, VUSLAT SÖZÜMSÜN.))SEN BİR GÖÇMEN KIZININ KARADENİZ AŞKISIN:*
2.JUDEL SEZEN AKSU GÜLÜMSE
KALEMİNE SAĞLİK CANIM KALEMİNDEN DÜŞEN YÜREK SESİNE SAĞLIK. (sen'siz şiiriyle))
3.AHSEN DENİZ TOPRAK ZERİYAN
İYİLEŞTİREN SEVGİLERE İHTİYACI VAR İNSANIN ((Harika bir mesajdı)) tesekkurler
4.CcNARNia YAKUP EKİN UYUYAMIYORUM.
EŞKİYA YÜREĞİME ÇIĞ DÜŞTÜ (şiiriyle renk kattın teşekkürler)
5.EUPHRAT GUSTAVO-SANTAOLALLA BABEL(TRİP-HOP)
AŞK'IN CESEDİYLE KARŞILAŞIYOR İÇİMDEKİ MORG ALFABESİ
22 MAYIS 2017 DE İZMİR EGE ÜNİ.ARAŞTIRMA HASTESİNDE KALEME ALDIĞI BU GÜZEL YORUMU
BİZİMLE PAYLAŞTIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.
TOP20
1.KUNNES KENAN ADİL GÖÇMEN KIZI
(((BEN BİR GÖÇMEN KIZIYIM SEN BİR KARADENİZ ,DUAMSIN SILAMSIN ŞİİRİMSİN SÖZÜMSÜN.ARKA BAHÇEMSİN, YAGMURUNDA ISLANDIĞIM, GÖNÜL GÖÇÜM, VUSLAT SÖZÜMSÜN.))SEN BİR GÖÇMEN KIZININ KARADENİZ AŞKISIN:*
2.JUDEL SEZEN AKSU GÜLÜMSE
KALEMİNE SAĞLİK CANIM KALEMİNDEN DÜŞEN YÜREK SESİNE SAĞLIK. (sen'siz şiiriyle))
3.AHSEN DENİZ TOPRAK ZERİYAN
İYİLEŞTİREN SEVGİLERE İHTİYACI VAR İNSANIN ((Harika bir mesajdı)) tesekkurler
4.CcNARNia YAKUP EKİN UYUYAMIYORUM.
EŞKİYA YÜREĞİME ÇIĞ DÜŞTÜ (şiiriyle renk kattın teşekkürler)
5.EUPHRAT GUSTAVO-SANTAOLALLA BABEL(TRİP-HOP)
AŞK'IN CESEDİYLE KARŞILAŞIYOR İÇİMDEKİ MORG ALFABESİ
22 MAYIS 2017 DE İZMİR EGE ÜNİ.ARAŞTIRMA HASTESİNDE KALEME ALDIĞI BU GÜZEL YORUMU
BİZİMLE PAYLAŞTIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.