Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mevsim.Org ile Sohbetforumları.Net işbirliği ile yapılacak olan TOP20 de NOSTALJİ 70 LER- 80'LER sizlerin istekleri ile belirlenecek ve 15 EYLÜL Cumartesi Saat 22.00 da yayıncılarımızdanDJ @QUAY sunumu ile gerçekleşecektir ..
( Nostalji Dışı İstekler Kabul Edilmeyerek Silinecektir Bilginize )
Tüm dinleyenlere gelsin mevsim ailesine @Prenses@LiSa@Absnthe@EUPHRAT@Eda@Lucius. @eLa@KraL@QUAY a ve ismini hatırlayamadığım herkese gelsin keyifli dinlemeler ben o gece o saatte burda olmayabilirim işlerim var herkese keyifli dinlemeler olsun şimdiden
Malum Sonbahar mod'unda ve Eylül ayındayız... Hüzün ve Nostaljik yanlarımız daha çok depreşiyor...
Ne demiş Can Yücel; Bilinmedik bir hüzün var içimde, bir gariplik. Anladım ki, ya ben fazlayım bu şehirde ya da biri eksik.
O halde, içimizde eksik olan ne varsa Eylül'de gelsin... Sağlık, mutluluk, huzur, sevgi, aşk... hayata dair her şey
Kimlere gelsin... ? Öncelikle yayını yapacak olan arkadaşımız DJ @QUAY 'a gelsin... #nostaljicandır diyenlere ve bu mesajı gören-okuyan tüm dostlara gelsin... Sevgiler