- Katılım
- 27 Ağu 2016
- Mesajlar
- 393
- Tepkime puanı
- 24
- Puanları
- 0
- Cinsiyet
- Erkek
2 adet kabak
Kıyılmış maydanoz
1 yemek kaşığı un
1 su bardağı süt
1 adet tavuk bulyon
Sıvı yağ
Tuz
Kabaklar rendenin büyük tarafı ile rendelenip 2-3 yemek kaşığı sıvı yağda kavrulur.
Üzerine un eklenir. Kavrulunca da üzerine 3 su bardağı su eklenir.
Kaynamaya başlayınca bulyon, maydanoz ve tuz eklenir.
En son soğuk süt eklenip biraz pişirilip altı kapatılır.
Afiyet olsun…
Kıyılmış maydanoz
1 yemek kaşığı un
1 su bardağı süt
1 adet tavuk bulyon
Sıvı yağ
Tuz
Kabaklar rendenin büyük tarafı ile rendelenip 2-3 yemek kaşığı sıvı yağda kavrulur.
Üzerine un eklenir. Kavrulunca da üzerine 3 su bardağı su eklenir.
Kaynamaya başlayınca bulyon, maydanoz ve tuz eklenir.
En son soğuk süt eklenip biraz pişirilip altı kapatılır.
Afiyet olsun…