Sustum .d
SebepSustum .d
Sen böyle resimler atınca gözümde 90 kiloluk biri canlanıyor .d
Ahahaha 90 az biraz daha cık benceSen böyle resimler atınca gözümde 90 kiloluk biri canlanıyor .d
Onuda diğer paylaşımında yapayım nasılsa ya yemek geliyor ya içecek .dAhahaha 90 az biraz daha cık bence
Aç mısın ? Yemek hazırliyorumOnuda diğer paylaşımında yapayım nasılsa ya yemek geliyor ya içecek .d
Bugün beni üzemezsin dışardan geldim ve tıkabasa tokum .dddAç mısın ? Yemek hazırliyorum
Aşk olsun üzermiyim ben seni ama ilerleyen saatler de miden kazınabilirBugün beni üzemezsin dışardan geldim ve tıkabasa tokum .ddd
İlerleyen saatlerde lütfen birbirimizi engelleyelim sabah açarız .dAşk olsun üzermiyim ben seni ama ilerleyen saatler de miden kazınabilir
B3n engel sevmimİlerleyen saatlerde lütfen birbirimizi engelleyelim sabah açarız .d
Jade detoks su tarifleri bekliyorum senden patates kızartması nedir ya .dB3n engel sevmim
Paso sıvıyla beslenilmez ki onu da yapıyoruz patates candır canım patatesJade detoks su tarifleri bekliyorum senden patates kızartması nedir ya .d
Afiyet bal şeker olsun yarasın .dPaso sıvıyla beslenilmez ki onu da yapıyoruz patates candır canım patates
Tesekkur ederim neyse konuyu dagittik konumuza dönelimAfiyet bal şeker olsun yarasın .d