Ne düşünüyorsak yansıtalım ))
3 gun sonra su elricin ilk kitabini almam lazim bi kactane daha fantastik bilim kurgu kitabi alicam. Belki ilerde kitaplikta yaptirabilirim . Aslinda zengin adam olsam kesinlikle kitap ticareti yapar kitap dukkanı mutlaka acardim
bunun içinzengin olmana gerek yok istersen yardımc olabilirim3 gun sonra su elricin ilk kitabini almam lazim bi kactane daha fantastik bilim kurgu kitabi alicam. Belki ilerde kitaplikta yaptirabilirim . Aslinda zengin adam olsam kesinlikle kitap ticareti yapar kitap dukkanı mutlaka acardim
Sagol ahmet ama suan calisyom kitap dukkanı acsam nasıl ilgilencembunun içinzengin olmana gerek yok istersen yardımc olabilirim
calıstıgın işi bırakıcaksın ekmegini bu işten kazancaksın bu hayatta en dogru yapılacak şeylerden birini yapmış olursun zira insna hayatta iki konuda dogru adım atarsa hem bu dünyasını hem ahiretini büyük olcüde kurtarır birisi sevdiği işi yapıcaksın iincisi sevdigin insanla evleneceksin eger severek yaptıgın bir işin varsa ve hayatı paylasmaktan zevk aldıgın bir insna varsa hayatında hersey sana cok kolay ve güzel gelir boş işlerde zaman kaybetmez hem bu dünya için hem ahiret hayatı için calısır keyifli huzurlu saglıklıve dogru bir ömr bırakırsın arkanda..Sagol ahmet ama suan calisyom kitap dukkanı acsam nasıl ilgilencem