Ne düşünüyorsak yansıtalım ))
fener şampiyon olmalıAkşama macı izlicem bakalım ıns şampiyon olur biz olamazsak eğer fenerde olamazsin başkası olsun ama biz olalım inş. ))
Ben hayattayken olmasın öldükten sonra sorun yokfener şampiyon olmalı
olsaydı nolurdu sankiSenin yüzünden heycan yaşadık @Minikçe fener golleri yağdırdı kasım paşa 2 sıfır öndeydi biz berabere kötü oynuyorduk dedim herhalde fener sampuan olucak allah korusun dedim d
Boşver çeyiz önemli değil cimbombom aslan kral önemli ben zengin olmamda olursam sana çeyiz takimi hediye ederim ))olsaydı nolurdu sanki
sinirden gülüyorumBoşver çeyiz önemli değil cimbombom aslan kral önemli ben zengin olmamda olursam sana çeyiz takimi hediye ederim ))
Galatasaray baskaniyla konuscam bana sampiyonluk primi verirse onla ceyiz aliriz sanasinirden gülüyorum
Dolgu yaparız : )))boşluktayım
ne güzlsin sen sebilamDolgu yaparız : )))
Ama sen daha güzelsin kii :*ne güzlsin sen sebilam
kime bukadar sitem ettin kardesimŞu egolu insanlardan rahatsizlik duyuyorum kardeşim herşey allahtan yüce dağları biz yaratmadık . Güzel şeylere vesile oluyorsan gene allah istediği içindir . Güzel meziyetlerin varsa gene bunu sana allah verdiği içindir. Artık ayrılın şu egosantrik duygulardan.allah için sevin allah için öfkelenin . Bizler sadece allaha muhtaç bi kuluz . Sade bunu bilin herzaman alcak gönüllü olun.
Egolu olan insanlara diyorum .kime bukadar sitem ettin kardesim
Küreğiyle kovalıyodu kesinRüyamda fırıncı gördüm iyi bişeymis (
Sen fırıncı olsan napcagin anlaşıldıKüreğiyle kovalıyodu kesin