Şu anda ne Düşünüyorsunuz?

"Mucizevi Deha: Nikola Tesla"​

Mucizevi Deha: Nikola Tesla

Şu alemde saygı duymaya değer birkaç kişiden birisiniz. Bir kere sizin dehanızı ne tarih açıklar, ne bilim. Zamanınızın çok ama çok ötesindesiniz bu yüzden. Ayrıca yaptığınız her şey güzelliğe çıkar. Faydalısınız ve faydacısınız da. Hakkınızın yendiği ise su götürmez bir gerçek. Hakkınızı yedirmeyin, gözünüzü açın; çünkü bu dünya birilerine arkayı dönecek kadar iyi bir yer değil! Yani kahrolsun Edison; yaşasın alternatif akım!

estafirullah :D

burda şuan v2 temaınzı kullanıyorum.. inanın bana v5 teması çöp.. oh bee ne rahat v2 akıyor mübarek yag gibi.. ( birde müzik otomatik çalmasa ) :D

burda şuan v2 temaınzı kullanıyorum.. inanın bana v5 teması çöp.. oh bee ne rahat v2 akıyor mübarek yag gibi.. ( birde müzik otomatik çalmasa ) :D
niye otomatige kakşıyım biliyormusunuz... çünkü devamlı otomatik çalmıyor ... sayfa geçişlerinde her sefer yenilendiği için saçma oluyor :D yoksa çalsın kapatırım olur biter ama her bir yere geçişte yenileniyor buda veri internetini yiyor mp3 indirme mantıgı ile .. degerli benim netim asdasdasds bunu site sayfasına değil.. popup penceseri olarak çaldırmak lazım .. ozaman siteye bagımsız gibi olur.. dıptıss dıptıss

ulan arkadas fenerbahce ırfan canıda almıs yandık :D

kafama taktıklarımı düşünüyorum :unsure:

Konuyu görüntüleyenler

Geri