Yok ama izlicem oyun bilgisiyari alip netflixe tekrar uye olucam oraya dusmustur playstationdan vazgectimSherlock dizisini izleyip 4 sezonu da bitirmiş midir @Şimşek acaba
Yok ama izlicem oyun bilgisiyari alip netflixe tekrar uye olucam oraya dusmustur playstationdan vazgectimSherlock dizisini izleyip 4 sezonu da bitirmiş midir @Şimşek acaba
Yok ama izlicem oyun bilgisiyari alip netflixe tekrar uye olucam oraya dusmustur playstationdan vazgectim
Bizim tvnin netflix ozelligi vardi ordan izliodum the vampire diaresi felan baya dizi vardi takip ettigim the walking deade baslamistik ama tayin alinca simdi lojmandayim internet altyapi yok bbiraz zaman alcakda bakalim netflixsiz olmuuo disney channal trt belgesel izleyip duruyom ama 3n onemlisi yzuukler efendisinin ve zaman carkinin dizileri yapilio netflix sartBen de Netflix den izledim 4 sezonu da kaliteli ama biraz yorucu bir dizi. Keyifli seyirler. The walking dead de tavsiye ederim 9 sezon da var
Bizim tvnin netflix ozelligi vardi ordan izliodum the vampire diaresi felan baya dizi vardi takip ettigim the walking deade baslamistik ama tayin alinca simdi lojmandayim internet altyapi yok bbiraz zaman alcakda bakalim netflixsiz olmuuo disney channal trt belgesel izleyip duruyom ama 3n onemlisi yzuukler efendisinin ve zaman carkinin dizileri yapilio netflix sart
Teen wolfda guzeldir bak ama biraz liseli dizisi gibi bas karakter kucuk ama guzeldir diziKesinlikle, vakitten dolayı pek izleyemesem de arada bakıyorum güzel içerik ekleniyor sürekli . Game of thrones eklense ara ara atlayıp yeniden izliyecem bekliyorum telifi almış diye duydum
Aynen biraz ergen dizisi gibi geldi ama bi bakalım değerlendireyim teşekkürlerTeen wolfda guzeldir bak ama biraz liseli dizisi gibi bas karakter kucuk ama guzeldir dizi
@JudeL mm wooww ellerine saglik canim içelim ;*@Yaren mm gel canım kahve içelim
Ekli dosyayı görüntüle 8550
Bende kitap yazmak istiyorum ama yetenegim yokEdebiyat okumak istiyorum