Sevgili Küllük ^^

• Konbuyu başlatan Whois
  • Başlangıç tarihi
W

Whois

Guest
Sevgili Küllük ^^

Hayallerim uçurum misali..kurdukça..düşüyorum gerçekler ülkesine..
Sonra ne mi ? oldu..
Sabah uyandığımda günaydın mesajları yerini sessizliğe vermişti..
Sigarayı bırakması için ısrar ettiğim insan beni sigara tiryakisi yapmıştı...
Sonrası yok gidişlerin..
Beyaz bir vaadle gelen siyah bir gelecek sunup gidiyor..Ve senin en sevdiğin renk siyahın tonları oluyor..
Biraz açık..biraz koyu..
zehir zıkkım işte..
Gelecek gelmiyor sana..sen hep gidişlerin getirdiği geçmişte kalıyorsun..
Gidişe bir bardak demli çay içtim..Ya`rasın sevgili..^^

W

Whois

Guest
Sevgili Küllük ^^

Şimdi yokluğunun en dibindeyim...yavaş yavaş silüetin de kayboldu hafızamdan...
Ve sesinin kokusunu hiç bu kadar özlememiştim..
Şimdi yokluğunun en bol halini yaşıyorum..Bugün biraz daha sen yoksun ve papatyalar tüm yapraklarını döküyor..
Çayıma yokluğunu katıyorum..öyle bir yokluğa gömülmüş ki varlığın..hayal kurmaya bile korkuyor yüreğim..
Yağmurlar yağıyor şehrime..Güneş senin yanında sanki..
Buralar çok soğuk..zehir zıkkım yediğim herşey..Mutlu olacağım ne varsa çabuk bitiyor..
İnsanlar kötü..Çayım sensiz içilemeyecek kadar demli..
Gidişinin de vardır bi sebebi..bu alınyazısı rastgele yazılmış olamaz...
Bana yokluğunu yaşatan Rabbimin de vardır bi bildiği..
Gidişinden öpüyorum sevgili..Gidişinden..^^

W

Whois

Guest
[FONT=&quot]Yanımdasın ama ne kadar uzatırsam uzatayım elimi, asla değmeyecek sana. Biliyorum "Değmez"sana.. Sanki keskin bir bıçak var boğazımda nefes almak zor geliyor yutkunamıyorum sevgili..[/FONT]
[FONT=&quot]Adını her duyduğumda gözlerimin dolması üzüyor herkesi. Herkesi üzüyorda bir senin içini titretmiyor. Beni kaybetmekten hiç korkmadın mesela. Sahi aklına geldiğim oldu mu hiç? Senden gidemediğim koyamadıgım sevindiriyor mu seni? Gerçi[/FONT]
[FONT=&quot]Gitmek istedikçe sana yaklaşıyordum. Sessiz sessiz çığlıklar atıyorum. Sağır Sultan duyuyor sen duymuyorsun. Beni herkes anladı bir sen anlamadın. Şimdi gidiyorum, nasıl olsa varlığımı da hissetmedin. Gidişim koymaz sana..[/FONT]

W

Whois

Guest
Sevgili Küllük ^^

[FONT=&quot]Keşkelerle dolu bir sabaha daha açtım gözlerimi. Penceremin önündeki kurumuş papatyaları gökyüzüne bırakıyorum. Geceden kalma akmış makyajını silip yüzüme gülümseyen bir maske yerleştiriyorum evet herşey tamam![/FONT]
[FONT=&quot]Solgun bir sessizlik var yüzümde, geçmişin pişmanlığı ve keşkeleriyle yapıyorum içinde zehir zıkkım olan kahvaltımı.[/FONT]
[FONT=&quot]Herkes sevmiş. Evet bende sevdim hem de gülüşüne asla dokunamadığım bir adamı. ![/FONT]
[FONT=&quot]Keşkelerim var benim içinde hayal kırıklığı büyüttüğüm o acımasız keşkelerim. Olmaz olasıca. ![/FONT]
[FONT=&quot]Bir gazete alıp ilk senin burcunu okuyorum. Neler yapıyorsun, yeni aşklara yelken açacak mısın ? Mutlu musun?[/FONT]
[FONT=&quot]Gittiğin yerlere gidiyorum, içtiğin kahve fincanından kahve içiyorum. Nefesinden öpüyorum seni azizim.[/FONT]
[FONT=&quot]Ve sonra keskelerimi de toplayıp yatağa gömülüyorum.[/FONT]

20120829001730-13783356-me.jpg

W

Whois

Guest
Sevgili Küllük ^^

[FONT=&quot]kalbimde kırıklık besliyorum sana.. Sen ki, çayımın demi, gozlerimin nemisin. söyleyene hic mi aklina gelmez, aklımdan çıkmıyor oluşun. Ver elini hayata tutunsun içimdeki kız çocuğu. Bak bugün bu şehir sisli, hüzünlü hayallerini kaybetmiş belli. Gel gel de birlikte duzeltelim bu şehrin rengini. Hayallerim peçete satıyor umutlarıma... Gel gel de sen sil gözlerimden akan dua dolu yaşları. ey sevgili ben senin gülüşünde cenneti gördüm. soylesene kim sevebilir ki seni benim kadar. Ben seni kirpiklerinden öpüyorum. Yokluğunla can çekişen bir sonbahar var kalbiminin kiyisinda gel de yaza Cevir ayaz düşmüş düşlerimi. Ben senin gözlerinde huzurun rengini gördüm, şimdilerde her tanım siyahla çevrili, gel gel de mavinin tonlarını serp dualarıma, avuclarıma. Ey sevgili ruhum sensiz heba, ölü, yaralı bir selamini ver bari şifa niyetine. Ben askima dua suruyorum gel gel de bir amin de iki yakası bir araya gelsin İstanbul'un. Senin varligin da şükür sebebi yokluğunda..[/FONT]

poza-romantica-19.jpg

W

Whois

Guest
[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]Sevgili Küllük ^^[/FONT][FONT=&quot]

Ey sevdasını yüreğine gömdüğüm sevgili, artık gelme.[/FONT]

[FONT=&quot]Ben beklemek nedir sorusunun cevabı olamam artık. Yüreğimde sevda koridorları artık ayrılık kusuyor.[/FONT]
[FONT=&quot]Gelme ![/FONT]
[FONT=&quot]Ben sessizliğe aşık oldum şimdilerde. Ve inanır mısın çayımı sensiz de içebiliyorum. Ve bende açtığın bütün yaralarıma dua sürdüm. Bak artık daha iyiyim!!![/FONT]
[FONT=&quot]Namaza durdu yüreğim, sana tövbe etti, sessizliğe şükür dedi. Ne olur geri dön/me...[/FONT]

Minikçe

Well-known member
HanımZade
Sevgili Küllük ^^
ben bir sigarayım intihar eğilimin de...
Dudağından as beni..!

11899953_1030764883622703_3523873588632010962_n.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
W

Whois

Guest
Sevgili Küllük ^^

[FONT=&quot]Bugün gökyüzünden papatyalar topluyorum kalbine.[/FONT]
[FONT=&quot]Aşkın en guzel haline yakismaz yerden çiçek toplamak. askim fakli sevdam farklı.[/FONT]
[FONT=&quot]Sen gozlerime degdirdigim puru paksın.[/FONT]
[FONT=&quot]Usulca yürüyorum adim atilmaya yüz tutmuş sessiz sokaklarda.[/FONT]
[FONT=&quot]sevgin içindeyken, içim içime sigmiyor. dünya ne kadar da kucukmus aziizm.[/FONT]
[FONT=&quot]Sen dualarimin en temizi, dokunmaya kıyamadigimsn. sen gunahina agladigim, sevabjna mutlu oldugum nurumsun, huzursun, dertsin, dermansın.[/FONT]
[FONT=&quot]Bilsem ki benim olmayacaksın, olmayislarina bike şükür ederim. bana yoklugun bile yeter. Sen uzaktan Gülümse ben kuşlarla mutluluk cigliklari atarim.[/FONT]
[FONT=&quot]Sen Bir selam gönder kalbinin kiyisindan geceyim.[/FONT]
[FONT=&quot]Sen mutlu ol da, benim olmasan da olur.[/FONT]
[FONT=&quot]sen kalbime yara, yarama merhemsin azizin.[/FONT]
[FONT=&quot]Varligina da yokluğuna da bin şükür.[/FONT]

romantik-resimler-3.jpg

W

Whois

Guest
Sevgili Küllük ^^

[FONT=&quot]Ey gülüşü için şükürleri gökyüzüne gönderdiğim sevgili, buz gibi bir sabaha sensiz açtım gözlerimi.[/FONT]
[FONT=&quot]Ne zaman yüreğimden geçse sesin çay içtiğin bardağı da masaya koyup özlem gideriyorum.[/FONT]
[FONT=&quot]Ey baharı gözlerine gizleyen sevgili dualar gönderiyorum kapına gel de aminlerde buluşalım...^^[/FONT]

W

Whois

Guest
Sevgili Küllük ^^

[FONT=&quot]Seni yolda görsem bir şey yapmam öylece kalırım. Hatta yolumu değiştiririm. Çünkü ne hali hatırını soracak gücüm kaldı ne de gülümseyecek takatim. Hayallerime bir daha değmene izin vermeyecek kadar küsüm sana...^^

[/FONT]
romantik-resimler-12.jpg

W

Whois

Guest
Sevgili Küllük ^^

Karşıma birisi çıkıyor ve ben anında güveniyorum, biraz güler yüz yetiyor bana. Hani bir söz vardır 'herkesi kendin gibi sanma' diye heh sanırım bu sözün başını ben çekiyorum. İçimden bir ses önce güvenme diyor. Ama yok olur mu öyle mutlaka güveneceğim canımı acıtmasına izin verip ağlayacağım. Ben iç sesimin haklı çıkmasından yoruldum mesela.5

İyi insanlar olarak kötü insanları mı çekiyoruz napıyoruz anlamadım ki ?

W

Whois

Guest
Sevgili Küllük ^^

Karşımıza çıkan ufacık sıkıntıları kocaman dert haline getirip mutluluğu unutuyoruz.
Yahu boşversene 5 sene sonra aklına bile gelmeyecek şeyler için üzülme ! Çünkü 5 sene önce asla geçmez dediğin yaralardan eser yok. ayrıca şuan onları takmıyorsun bile. Ve bir kaç sene sonra da şimdiki dertlerini sıkıntılarını takmayacaksın. Öyleyse üzülme mutluluğu yakala.

bca0f0ed9689a3afe0dfc66ee4743aee.jpg

W

Whois

Guest
Sevgili Küllük ^^

Ne yapıyor nerede sorularıyla deli olacaksın. Uzaktan uzaktan izleyecek başka hesaplardan takip edeceksin onu.+
Sonra mı ?
Sonrası yok işte, sen hayatına devam edeceksin onun gibi !
Hiç bir şey yaşanmamış hiç sevmemiş gibi.
Sonra mı ? Sonra her şey geçecek zaten. Geçmeyen ne var ki ? Dizindeki yaralardan eser var mı ? Yada bundan seneler önce kafana taktığın olaylar aklına geliyor mu ? HAYIR.
İnan bu da geçecek. Sen gülümse. Her şey geçecek.

yalnizlik-sozleri.jpg

W

Whois

Guest
Sevgili Küllük ^^

Hiç bitmeyecekmiş gibi başlayan ve hiç başlamamış gibi biten hayal kırıklıkları umutlarımı öldürdü.
Şimdi bir adım atmadan bin kez düşünüyorsam, bu söz verip de yerine getirmeyen sevdiklerim sayesindedir. TEBRİKLER !
Tebrikler, atılacak bütün adımlarımın önüne taş koydunuz. Dikkat ediyorum da ne zaman derdim olsa kapanan yollar sizin işiniz düşünce güllük gülistanlık oluyor. Aman da aman aramayan insanların pervane olması ve sonrasında toz duman olması da ayrı bir ironi.

Minikçe

Well-known member
HanımZade
Sevgili Küllük ^^

Kareli defterlere taşırılmadan yazılmış, sıradan ve basit bir kaç satır yazıydı kader.

1656228_718364051529456_1718946525_n.jpg

W

Whois

Guest
Sevgili Küllük ^^

Belki de bir sokağın kesişen köşesinde tekrar kesişir bakışlarımız, gittiğimiz mekanda göz göze gelir gülüşlerimiz.

Ama eskisi gibi olmaz hislerimiz.
Çok sonradan anladım, kalbi olmayan insanlardan sevgi beklemek taşa tohum ekmek gibiymiş.

W

Whois

Guest
Sevgili Küllük ^^

Şu başlamayan başlangıçlar yoruyor kalbin temiz yanını. Sonra olamıyorsun eskisi gibi. Her gelen masum yanından bir parça alıyor. En kötüsü de hiç beklemediğin bir anda çıkıp geliyor ve "Sen eskiden böyle değildin" diyor. Yahu kırmışsın incitmişin sonra çıkıp gitmişsin ben kendimi zor toplamışım utanmadan eskiden böyle değildin diyorsun. Ne bekliyorlar ki ayaklarına güller serip "Hadi gel bir daha üz geçen seferkinin tadı damağımda" kaldı mı diyeyim.2
Ben, iyi görünüp iyi niyetimi kullanan insanlar yüzünden sessizliği seçtim.

559840_kartonnyiy_chelovechek.jpg

Minikçe

Well-known member
HanımZade
Sevgili Küllük ^^

Karton kutulardan siper, pipetlerden barikatlar kuruyorum.... Kurşun askerler diziyorum poşet tuğlalı kalemin surlarına....O kadar iyi koruyorum ki kendimi!!

1488244_706037652762096_1574615880_n.png

W

Whois

Guest
Sevgili Küllük ^^

[FONT=&quot]Beyaz hayallerimi bir kitabın arasına koyup göç ediyorum kimsenin beni anlamadığı bu şehirden.[/FONT]+
Yolculuk boyunca taksi camından intihar ediyor umutlarım.
Bir bir yok oluyor korkularım.
Evet korkmuyorum gidişlerden, bitişlerden, yalnızlıktan.
Şimdi geleceğimi bile geçmişte bırakıp yolculuk ediyorum pembe bulutlardan bir kente.

W

Whois

Guest
[FONT=&quot]Sevgili Küllük ^^

Kırgınlığı geçmiyor kalbimin. Kızsaydında gitmeseydin. Gelecekten bahsedip geleceğe küstürmeseydin. Yokluğun çekilmez oluyor ve her geçen gün katlanıyor acılarım.[/FONT]

hindistanin-en-guzel-fotograflari_0.jpg

Alt