hiç sanmıyorum belkide bu saatte horlaya horlaya uyuyordur
Buda cok idaalı oldu simdi d"O" diyebilecegim acaba düsünüyormu diyebileceğim birilerine yer yok artik hayatimda.
İdda degil NET !Buda cok idaalı oldu simdi d
Zalim sın d olunca sorucam.İdda degil NET !
Düsünüyormu mu)? Düsünmez ise düsündürtürüz)) |
Olsa ne olcak sen dilini tutamıyorsun)Merak ediyorum benide düsünen varmi acaba :d
Tuttuğum.zamanlarda olmustu. Tutmamayi ögrettiler ;d minnettarimOlsa ne olcak sen dilini tutamıyorsun)
Sen genede arada tut)Tuttuğum.zamanlarda olmustu. Tutmamayi ögrettiler ;d minnettarim
Sanırım artik çok geç =) ben gideyrum uyuyacağum da sabah 07:00 iyi geceler kuzum :*Sen genede arada tut)
Tabi gec) alıştın rahata dırdır eden kıskanan napıyorsun lan dien yok) iyi geceler yavrum hayırlı işler şimdiden :*Sanırım artik çok geç =) ben gideyrum uyuyacağum da sabah 07:00 iyi geceler kuzum :*
İş yokki yarin 9:30 öncesi bahceye kacicaz :d yasak var saat 15:00 kadar erken kalkan yol alirTabi gec) alıştın rahata dırdır eden kıskanan napıyorsun lan dien yok) iyi geceler yavrum hayırlı işler şimdiden :*
Sana göre öyle) ben fink atarım köyde yasak mı dİş yokki yarin 9:30 öncesi bahceye kacicaz :d yasak var saat 15:00 kadar erken kalkan yol alir
Bende bahcede fıldır fıldır dolandim geldim sen fazla fink atma malum muhtariñ hanim geziniyodurSana göre öyle) ben fink atarım köyde yasak mı d
Terliği yiyecen zorla kardeşimdüşünmeyip napacak başka işi ne düşünecek tabi ben niye düşünüyorum sanki oda düşünecek yanında olsamda düşünecek olmasamda hep beni düşünecek ben anlamam