Ne zaman dersen Nihan'ım, çok sevinirimEn kisa zamanda kahve içip kutlamak dileğiyle bunu saymam güzellik ☺yüreğine sağlık
teşkler Hemşom )Bugün hep gülümse ve her zaman gülümsemek için bir neden bul kendine. Evet, belki yıllar katmaz hayatına ama, muhakkak "hayat katar" yıllarına. Doğum Günün Kutlu Olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 1570
Çok teşekkür ederim sayın @EUPHRAT ama bunu saymam bana yeni bir limuzin ve günde 3 defa kahve yapacak bir garson istiyorum
Teşk ederim armani parfümüm channel cantam ve güzel sultanımIyiki doğdun kraliçem iyiki varsın nice saglıklı hayırlı ömürlerin olsun seni çok seviyorum :*
Çok teşkler )Nice mutlu senelere~
Çok teşkler caniyiki dünyaya geldin ve iyiki benim arkadasımsın rabbim öncellikl e sağlık sıhhat ve uzun olurmu bilmem ama kaliteli ve bir hayat nasip etsin son dileğimde bizi ayrı düşürmesin can hep birlikte olalım bir ömür dostlarla
çok teşekkür severim şiir ve papatya seven adam@Nihan Queen, şöyle bir bak hayatına en mutlu olduğun günü getir aklına..ve bundan sonra ki yaşların da..hayatın da..yaşamın da o gün kadar güzel..o gün kadar mutlu, huzurlu, sağlıklı ve yaşam dolu olsun.. Şiir seven kadın iyi ki doğdun ^^
Çok sevimli eğlenceli tam benlik bir video olmuş beyzademMovie Maker: nihan
Bugün geride kalan bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun. @Nihan
teşkler sim tafa )Happy birtday Nihan
ayrıca radyodaki ses kaydın için de çok teşekkür ederim sultanım cok kibarsın