- Katılım
- 27 Ağu 2016
- Mesajlar
- 393
- Tepkime puanı
- 24
- Puanları
- 0
- Cinsiyet
- Erkek
Malzeme Listesi
2 tane tavuk göğüs eti
2 kutu konserve mısır
1 bardak pirinç
Yarım demet maydanoz
Yarım demet dereotu
5 tane taze soğan
1 bardak kornişon salatalık turşu
1 kaşık hardal
5 kaşık zeytinyağı
1 tane limon
1 tane domates
1 kaşık sıvı yağ
Yapılış Aşaması
İlk önce tavuk etlerini haşlayıp küp küp doğradıktan sonra pirinci 1,5 bardak suyla haşlayın.
Ardından sıvı yağı ilave ederek pilav gibi demleyip tavuk etine ilave edin.
Taze soğan, maydanoz ve dereotunu ince ince kıyıp karışıma ekleyin.
Daha sonra mısır ve doğranmış turşuyla birlikte domatesleri de ilave ederek tüm malzemeyi karıştırın.
Zeytin yağına hardal ve limon suyunu ekleyip iyice karıştırın.
En son hazırlamış sosu salatanın üstüne döküp karıştırarak servis edin.
2 tane tavuk göğüs eti
2 kutu konserve mısır
1 bardak pirinç
Yarım demet maydanoz
Yarım demet dereotu
5 tane taze soğan
1 bardak kornişon salatalık turşu
1 kaşık hardal
5 kaşık zeytinyağı
1 tane limon
1 tane domates
1 kaşık sıvı yağ
Yapılış Aşaması
İlk önce tavuk etlerini haşlayıp küp küp doğradıktan sonra pirinci 1,5 bardak suyla haşlayın.
Ardından sıvı yağı ilave ederek pilav gibi demleyip tavuk etine ilave edin.
Taze soğan, maydanoz ve dereotunu ince ince kıyıp karışıma ekleyin.
Daha sonra mısır ve doğranmış turşuyla birlikte domatesleri de ilave ederek tüm malzemeyi karıştırın.
Zeytin yağına hardal ve limon suyunu ekleyip iyice karıştırın.
En son hazırlamış sosu salatanın üstüne döküp karıştırarak servis edin.