Anladım anladım suan algılarım cok açık leb demeden corumu anlayacak kadar ) meseleye gelirsek napaalım simdi bir italyan erkegi kibarlığı beklemek olmass ) bunları oldugu gibi kabul ettik )Allahım neden bu Türk erkekleri böyle dimi @Gupse cim ) sen anladın beni
Goruyorsun dimi @Loya cım birde hanımlara tripli derler tribin has alasıni yapmiş beyfendi )isteksız olacak gelmesin
Bide trip atıyorlar görüyorsun tatlım bunları kabul etmek diil balkondan sarkıtmak lazım )Anladım anladım suan algılarım cok açık leb demeden corumu anlayacak kadar ) meseleye gelirsek napaalım simdi bir italyan erkegi kibarlığı beklemek olmass ) bunları oldugu gibi kabul ettik )
Bende adığeyim nolmusss )ben gürcüyüm )
Gürcü de Türk olmuyormu yahuben gürcüyüm )
Kız erkek dedik Allah seniBende adığeyim nolmusss )
Sen önce kahveyi bir ic hayrıni sonra düşün )trıp degıl zorakı gelen kahveden hayır gelmez
Ama yanii simdi niye rencide ediyosun loyacım olmuyööör böyle )Kız erkek dedik Allah seni
Selena izliyorum boş vakitlerimde aslı dan kaldı idare et tatlımAma yanii simdi niye rencide ediyosun loyacım olmuyööör böyle )
Öyle bir kitap vardi sanki okudun mu onu?Ya beynimi yaktınız iki dakikada ne haliniz varsa gülün )
Bunu okumadm sayıyorum)Selena izliyorum boş vakitlerimde aslı dan kaldı idare et tatlım
Hıhım ondan şey ederim hep o yüzdenÖyle bir kitap vardi sanki okudun mu onu?
Sana demedi )kıtaba gerek yok contalar yandı benım suan