Canimmmm çok teşekkür ederim :$ ne hoş geldin sennn ;** <3 <3<<< limuzinden iner kendisine dogru gelen @BeLLa ya sarılır iyiki dogdun tatlım der öper hadi doğum partisi kutlamasına der
Sonra mı sebbehaaa kadar dens dens dens )
Çok teşekkür ediyorum @ZulfikarYuzunuzden Gulucukler eksik olmasin .:=) Mutlu bir Yas dilerim Bayan BeLLa :=)
Çok teşekkür ederim AbsentheBella İyiki Dogdun İyiki Varsin , Nice Mutlu senelere
Çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız ))
Cook teşekkür ediyorum @BesiktasCarsi )
2.dileğimi tuttum :$ (üff) ledim ))
@BeLLa cım doğumgünün kutlu olsun tüm dileklerin gerçekleşsin inşallah :* Çok şekersinCaNim kendim bugün bir yaşıma daha girdim :$ biliyorum seni çok üzdüler incilttiler çok ta mutlu ettiler... Yeri geldi onca kalabalığın içinde bir başına kaldın yeri geldi tek başına kalabaliktin seni çok önemsemedim çünkü ne kadar güçlü olduğunu izlemek istedim biliyorum sen çok poncik çok sapsik çok tatlısın ama ben sana bunları hiç söylemedim iyiki doğmuşum Canım kendimmmmm ;* <3 Galp .ddddd
Çok teşekkür ederim @Yuxexes sizlerle birlikte inş...Her Günün Her An'ın Diledigin Gibi Gonlunun istedigi Gibi Sevdiklerinle Gecsin iyi Dogdun Nice Mulu Senelere Her sey Gonlunce Olsun .)