İhtimalimiz ........var
Baksana ne kaa tatlılarSpagettinin bi ucundan sen yiyip bi ucundan ben yiyip ortada buluşma ihtimalimiz var ddddddd
Ben latife olsun diye söyledim hemen saldırıya geçiyon leyla (Baksana ne kaa tatlılar
Ekli dosyayı görüntüle 2082
Estafurullah ne saldırısı şaka yaptım yahu sende herşeye alınıyosun : ))Ben latife olsun diye söyledim hemen saldırıya geçiyon leyla (
Bari aslan panda veyahut kedi olaydıEstafurullah ne saldırısı şaka yaptım yahu sende herşeye alınıyosun : ))
Ama bunlarda çok tatlıBari aslan panda veyahut kedi olaydı
Bas bas paraları leylaya bidami gelicez dünyaya (Ama bunlarda çok tatlı
: )))Bas bas paraları leylaya bidami gelicez dünyaya (
Aynen berdusa katiliyorum (Seninle benim adımın aynı cümle içinde geçmesi, aziz yıldırımın fenerbahceden vazgecmesı kadar ımkansız (
Adımız geçse bile aziz geçmez ( @LampardAynen berdusa katiliyorum (
Aynen berdusa katiliyorum (
Seninle benim adımın aynı cümle içinde geçmesi, aziz yıldırımın fenerbahceden vazgecmesı kadar ımkansız (
Senin durumunu bilemem ama.ben zamanında imkansız dedim neden dedim bilmedim yaşadıkça anladim. ( sanırım allah söyletti (Adımız geçse bile aziz geçmez ( @Lampard
Aziz başkan fenevbahçe şampiyon yedirmeyiz aziz başkanısiz ne diyorsunuz.ali başkanın gelme ihtimali var
Rabbim gerçekleştirmeyeceği hiç bi şeyin hayalini kurdurmazmış, elbet bir gün (Senin durumunu bilemem ama.ben zamanında imkansız dedim neden dedim bilmedim yaşadıkça anladim. ( sanırım allah söyletti (
Karşim benim o kızla dünyada da isim olmaz ahirettede hakkımı helal ettiysem ebediyettede gormeyim diye . Islama uygun düşmeyen bana hiç uygun düşmez ~ Hem kız beni küçük görüyordu yaşam tarzında ayak uyduramam şuanda zaten sevmiyom neden sevdim ben bu kızı onu dusunuyom . Her hayal ettiğimiz kıza kavusdaydik herkes çok esli olurdu)) bi kıza karşı sadece bi kişinin hayali olmuyo ((;Rabbim gerçekleştirmeyeceği hiç bi şeyin hayalini kurdurmazmış, elbet bir gün (