Her gidişin bir dönüşü vardır elbetben o hafta tatile cıkarım
Her gidişin bir dönüşü vardır elbetben o hafta tatile cıkarım
Her gidişin bir dönüşü vardır elbet
sen nasıl bi kralsın@Whois gör gör benden fenalarıda varmış sorulara bak
Ama ama haftaya o kedi buraya gelecek !! .dddsen nasıl bi kralsın
sevgili Çok kıymetli asLan parcası ßen Teşekkürler ederim cevapladığın için (ASLAN PARCASI) @AbsntheMotive olmaya ihtiyaç duyduğunda, başvurduğun ilk yöntemler nelerdir?
Motive Olma Konusunda benim Mutlaka Hemen Eyleme Gecme Olanagim var. Ben Birşeyi Yapacam Dediysem Yaparim. Sonraya Birakmam Herşey Kafada Bitiyor. O konuda Hic sorun Yaşamadim.
Birine sinirlendiğin nasıl tepki verirsin?
Eger Sinirlenmişsem , Bun Başaran Arkadaşin Kalbini ,Bedenini Hayatini Kırmışımdır. ve Kendisini Tebrik ederim Ben Sözümü Esirgemem Sinirlenmek benim icin cok zordur. Hangi Seviye Sinirden bahsediyoruz oda Önemli beni sinirlendirmek İcin Epey Caba Göstermeleri lazim. Ben Cok Sakin ve iyi bir İnsan olmak icin Herşeyi Yaparim. ama bu demek degilki Uysal Koyunum
Gözlerinin dolmasına neden olan en son olay neydi?
Babamin Gözyaşlarına Şahit Oldugum Kısım
Genel olarak yapmaktan hoşlandığın ya da hoşlanmadığın şeyler neler?
Genel Olarak Tarih Okumaktan Zevk alirim ,Gecmişin Gercekligi Kafamda HaylaDünyasi epey Geniştir. Soyum Ecdadimin Yaptiklari Bende Kocaman Mutluluk ve hoşlantiya sebep verir. tabiki Sevdigim Arkadaşlarimla bilgi Alişverişi Onlarla Sohbet diyalog beni Ziyadesiyle Mutlu eder.
Hoşlanmadigim Şeyler ise. Benimle Konuşan İnsanlarin Benimyanimda başkalarina hakaret Etmeleridir tabi Hakedeni etmeyeni var.Zamanla benimde hatam olabiliyor.
En son ne zaman harika bir yemek yedin?
En son Dün gece Dügünde Pilavüstü Tavuk yedim cok begendim
En son ne zaman, ne için gerildin?
En son Malesef Bügün Son Dakika haberleriyle Minik Fidanlarin soluşuyla EPEY GERİLDİM !
Güzel Sorunlarin icin Teşekkür ederim @aSk
sevgili Çok kıymetli asLan parcası ßen Teşekkürler ederim cevapladığın için (ASLAN PARCASI) @Absnthe
Ekli dosyayı görüntüle 2433
sorulara gel @SeHZaDe naptun sen
unutma sende oturacakssın o kıymızı koltukta sandalye de DDne yapmişum da sormisken tam sorayum dedum
unutma sende oturacakssın o kıymızı koltukta sandalye de DD
Çok güzel olacak cık pakaLum haÇamo gun geldiğinde ben uruguaya kaçacam zaten çaktırma
Çok güzel olacak cık pakaLum haÇam