[FONT=&]Merhaba @JudeL yüklendim bir kaç soru geldim.zorlamadan kırmadan başlıyorum
[/FONT][FONT=&]. Sigara ve alkol kullanımın nasıl?[/FONT]
[FONT=&]
[/FONT][FONT=&]Alkol kullanmıyorum. Sigara çok olmasa da kullanıyorum [/FONT]
[FONT=&]
. Romantik biri misin? Romantizm anlayışın nedir?
[/FONT][FONT=&]Bazen canımı burnuma getirecek kadar romantik biriyim maalesef.. Denizin ortasında ateş yakmak kadar gereksiz bir şey olarak görüyorum romantizmi. Tecrübelerim bana bunu öğretti sanırım Canım
[/FONT]
[FONT=&]
[/FONT]
[FONT=&]. Mesajlaşırken imla kurallarına dikkat eder misin?
[/FONT][FONT=&]
Kesinlikle dikkat ederim.. Bence imla ifadelerin anlaşılması açısından olmazsa olmaz.[/FONT]
[FONT=&]
[/FONT]
[FONT=&]. "Ahahahah" yazıp da aslında gülmediğin oldu mu?
[/FONT][FONT=&]
ahahha Ne güzel bir soru Minikçemm )) Bu sefer kesinlikle gülerek yaptım [/FONT]
[FONT=&]
[/FONT]
[FONT=&]. Sevgilin hakkında arkadaşlarının ne düşündüklerini önemser misin?
[/FONT][FONT=&]Belli bir ölçüde önemserim. Ama asla onların düşüncelerine göre hareket etmem.. Sadece benim göremediğim bazı şeyler için bana pencere açmış olurlar.[/FONT]
[FONT=&]
[/FONT]
[FONT=&]
[/FONT]
[FONT=&]. Başkasının yemeğinden izinsiz bir ısırık alır mısın?
[/FONT][FONT=&]
[/FONT][FONT=&]Çok sevdiğim değer verdiğim biriyse tabi ki . ama genelde Hayır [/FONT]
[FONT=&]
[/FONT]
[FONT=&]. Sevgilinle buluşacağın gün manikür randevun olduğunu hatırladında ne yaparsın?
[/FONT][FONT=&]Sevgilimi eker randevuma giderim desem de sakın inanma. )) Tabi ki Sevgilimle buluşmayı tercih ederim [/FONT]
[FONT=&]. Özel günleri kutlamayı hatırlar mısın?
[/FONT][FONT=&]Genelde hatırlarım ama unuttuklarım da olmuştur. [/FONT]
[FONT=&]
[/FONT]
[FONT=&]. Ve son olarak turşuda limon suyunu mu yoksa sirkeyi mi tercih edersin?
[/FONT][FONT=&]Limon
@Minikçe çok teşekkür ederim canım benim.. Çok eğlenceli sorulardı [/FONT]at:
[/FONT][FONT=&]. Sigara ve alkol kullanımın nasıl?[/FONT]
[FONT=&]
[/FONT][FONT=&]Alkol kullanmıyorum. Sigara çok olmasa da kullanıyorum [/FONT]
[FONT=&]
. Romantik biri misin? Romantizm anlayışın nedir?
[/FONT][FONT=&]Bazen canımı burnuma getirecek kadar romantik biriyim maalesef.. Denizin ortasında ateş yakmak kadar gereksiz bir şey olarak görüyorum romantizmi. Tecrübelerim bana bunu öğretti sanırım Canım
[/FONT]
[FONT=&]
[/FONT]
[FONT=&]. Mesajlaşırken imla kurallarına dikkat eder misin?
[/FONT][FONT=&]
Kesinlikle dikkat ederim.. Bence imla ifadelerin anlaşılması açısından olmazsa olmaz.[/FONT]
[FONT=&]
[/FONT]
[FONT=&]. "Ahahahah" yazıp da aslında gülmediğin oldu mu?
[/FONT][FONT=&]
ahahha Ne güzel bir soru Minikçemm )) Bu sefer kesinlikle gülerek yaptım [/FONT]
[FONT=&]
[/FONT]
[FONT=&]. Sevgilin hakkında arkadaşlarının ne düşündüklerini önemser misin?
[/FONT][FONT=&]Belli bir ölçüde önemserim. Ama asla onların düşüncelerine göre hareket etmem.. Sadece benim göremediğim bazı şeyler için bana pencere açmış olurlar.[/FONT]
[FONT=&]
[/FONT]
[FONT=&]
[/FONT]
[FONT=&]. Başkasının yemeğinden izinsiz bir ısırık alır mısın?
[/FONT][FONT=&]
[/FONT][FONT=&]Çok sevdiğim değer verdiğim biriyse tabi ki . ama genelde Hayır [/FONT]
[FONT=&]
[/FONT]
[FONT=&]. Sevgilinle buluşacağın gün manikür randevun olduğunu hatırladında ne yaparsın?
[/FONT][FONT=&]Sevgilimi eker randevuma giderim desem de sakın inanma. )) Tabi ki Sevgilimle buluşmayı tercih ederim [/FONT]
[FONT=&]. Özel günleri kutlamayı hatırlar mısın?
[/FONT][FONT=&]Genelde hatırlarım ama unuttuklarım da olmuştur. [/FONT]
[FONT=&]
[/FONT]
[FONT=&]. Ve son olarak turşuda limon suyunu mu yoksa sirkeyi mi tercih edersin?
[/FONT][FONT=&]Limon
@Minikçe çok teşekkür ederim canım benim.. Çok eğlenceli sorulardı [/FONT]at:
Moderatör tarafında düzenlendi: