Forumdaki En İyi Arkadaşınız Kimdir ?
@Jade elimden tutup gel bakim buraya sen dedi
@Elifce cok degisik bir sesiyle cok iyi dj oldugu icin
@Prenses cok calisskan hermen her tasin altindan cikip yardim ettigi icin
@Erzurumlu Isaret parmagi ile Orta parmak arasindan isaret parmagina gecen kisa zaman zarfinda bana youtube videolarini nasil ekliyecegimi gösterdigi icin ( ciftetelli oynarken parmaklarin hareketi yani )
@BaRoN bir yerde cok karizmatikim ne yapayim demisti onu listeye aldim belki banada bir o karizmadan gecermi acaba dedim
eyi oyanamalar ozaman ne demek d@Jade elimden tutup gel bakim buraya sen dedi
@Erzurumlu Isaret parmagi ile Orta parmak arasindan isaret parmagina gecen kisa zaman zarfinda bana youtube videolarini nasil ekliyecegimi gösterdigi icin ( ciftetelli oynarken parmaklarin hareketi yani )
@BaRoN bir yerde cok karizmatikim ne yapayim demisti onu listeye aldim belki banada bir o karizmadan gecermi acaba dedim
Yok Iyi eklemeler olacakti cevap sayin Erzurumlueyi oyanamalar ozaman ne demek d
ciftetellı dedın ya d ne fark eder eklerken de oynarsın dYok Iyi eklemeler olacakti cevap sayin Erzurumlu
basit bişeydi her zaman buralardayız sor yeterkıyok o kadar kisa zamanda bana ögrettiniz video eklemeyi ben ciftetelli oynamayi sevmem Belki aciklamadan anlasilmamistir diye yazdim ciftetelliyi @Erzurumlu
Karizmatik dediğim beyaz saç beyaz sakal millet para verip boyatıyor bendeki orjinal 16 yaşından beri olay bu hahaha@Jade elimden tutup gel bakim buraya sen dedi