Erkekler Zeki Kadından Korkar mı ?

Şiir

HanımZade
8 Eyl 2018
1,257
1,734
0
32
İstanbul
Erkekler zeki kadından korkar mı? Uzmanlar açıkladı
Yıllardır tartışılan bir konu olan erkeklerin zeki kadından korkması hakkında bir araştırma yapıldı!
1566407632087

Yapılan araştırmaya göre, erkeklerin zeki kadından korktuğu doğrulandı. Peki bunun sebepleri neler?

İddiaya göre bazı erkekler, güçlü ve zeki kadınları kendilerine göre bir tehlike olarak görüyor.

Zeki kadınlarla ilişki yaşamaya korkuyor.

Çünkü zeki kadınlar, işini bilen, nerede ne yapacağını bilen bir kadın profilidir.

ERKEKLER ÖVÜLMEYİ BEKLİYOR

Erkek daha çok zekalarının övülmesini bekliyor. Kendi zekaları geri planda kaldığı zaman, bu durum kolaylıkla kıskançlığa dönebiliyor.

Erkeklerin zeki kadınlardan korkmasının asıl nedeni; Kontrolü kaybetme endişesi.

bir erkek neden korkar ? önce bu sorunun cevabını verelim...Öyle'ya her kadın bir olmadığı gibi her erkek de bir değil...Herşeyden önce kaybedecek birşeyleri olan insanlar kaybetmekten korkarlar...Kadın zekiymiş... Aaa Korkalım o zaman... Varmı böyle bir mantık ? Benim en azından bu yaşıma kadar hiç olmadı...İkincisi bekar'ım...Neyden korkayım mesela ? evli değilim ki yuvam dağılır diye korkayım...Çocuğum yok'ki üzülsün diye korkayım...En fazla ne olur ? ayrılırız...ki buna alışkınım ne son nede ilk biten ilişkim olur...Ölenle de ölünmez :) Ya nasip der hayatıma yine benim aklıma mantığıma uyan birisini alır yoluma devam ederim.O zaman bu araştırmaya göre zeki erkek'lerden de Kadın'lar korkuyor demektir :) bu sonuçlardan bu çıkıyor çünki...Kontrolü kaybetmek mi ? :))))) bu söze mütemadiyen kendimce cevap vereyim...''Ben ömrüm de ne ''FeministLer'' gördüm...Hepsine de gülmekten öldüm... :))) Kaybecek birşeyi olmayan bir erkeği hiç bir kadın yokluğu ile korkutamaz...bu işin özeti budur.

kadınlar zekiler ama akıllı değiller bence.. tarih boyunca kadınların sezgisinden yürüyüp durdu bilim.. erkek kadar akıllı değilsiniz :D siz kendinizi öyle sanıyorsunuz ama cidden değilsiniz. erkek aklından alınan kırıntılarlar var oldu sizin zekiliğiniz... tarihte bunun geçmişi.. annenin erkek çocugundan öğrenmesi gibi tarzda olaylar var aslında

Konuyu görüntüleyenler

Geri