- Katılım
- 27 Ağu 2016
- Mesajlar
- 393
- Tepkime puanı
- 24
- Puanları
- 0
- Cinsiyet
- Erkek
MALZEMELER
2 kilo yeşil elma
1 adet kereviz
5 diş sarımsak
1 adet portakal
Bir tutam dereotu
Yarım kilo süzme yoğurt
10 bütün ceviz
1 tatlı kaşığı tuz
SÜSLEMEK İÇİN:
1 adet nar
Birkaç dal dereotu
HAZIRLANIŞI
Geniş bir kaba yarım kilo süzme yoğurt alınır içine 5 diş sarımsak rendelenir ve karıştırılır. İçine kereviz ve 1 elma rendelenir. 1 portakal kabuğu rendesi ve birkaç damla portakal suyu, iri dövülmüş ceviz ve ince kıyılmış dereotu eklenip karıştırılır. Elmaların kapakları keserek çıkartılır, içleri oyulur. Kararmaması için limonlu suda bekletilir. Hazırlanan karışım elmaların içine doldurulur. Nar taneleri ve dereotu ile süslenip servis edilir.
2 kilo yeşil elma
1 adet kereviz
5 diş sarımsak
1 adet portakal
Bir tutam dereotu
Yarım kilo süzme yoğurt
10 bütün ceviz
1 tatlı kaşığı tuz
SÜSLEMEK İÇİN:
1 adet nar
Birkaç dal dereotu
HAZIRLANIŞI
Geniş bir kaba yarım kilo süzme yoğurt alınır içine 5 diş sarımsak rendelenir ve karıştırılır. İçine kereviz ve 1 elma rendelenir. 1 portakal kabuğu rendesi ve birkaç damla portakal suyu, iri dövülmüş ceviz ve ince kıyılmış dereotu eklenip karıştırılır. Elmaların kapakları keserek çıkartılır, içleri oyulur. Kararmaması için limonlu suda bekletilir. Hazırlanan karışım elmaların içine doldurulur. Nar taneleri ve dereotu ile süslenip servis edilir.