Teşekkürler buda benden : ))@Kalbi-Sebila ya benden tadellle (
Teşekkürler buda benden : ))@Kalbi-Sebila ya benden tadellle (
Allahım hepsi benim hepsi@JudeL @Muzik @hasretle @Kalbi-Sebila @eLa @aSk @Ruken @Lucius @Ahmet @Lampard@lastsamurai @Whois @DiaveL @BesiktasCarsi @Creative @Ruken @falseface@FLooD @gandi
@Yuxexes @Eda @Sare @BesiktasCarsi @NeŞe&MaHŞer @Ahmet @Babylie @Selin @Samed @Absnthe @Yusuf-Yayında @Latte @ALTINGÖZ @EUPHRAT @TayLan @FLooD @KeyfimKeyf @Engin
sanki para kazanıyorum ben aaa buyurunSağol @Minikçe ben çikolata sevmiom bana ordan bi çilek gönder
Sagol hayal dunyami doyurdun @Minikçe simdi gercegini nerden bulabilirim acabasanki para kazanıyorum ben aaa buyurun
Pazar diye bi yer var biliyon mu ?? içinde manav amcalar teyzeler var meyveler sebzeler satıyolar : ))Sagol hayal dunyami doyurdun @Minikçe simdi gercegini nerden bulabilirim acaba
Sanki hergun pazar var pazarlar pazar günleri olmalı ama bizim burda pazartesi akıllımPazar diye bi yer var biliyon mu ?? içinde manav amcalar teyzeler var meyveler sebzeler satıyolar : ))
Aklının gediğine .....Sanki hergun pazar var pazarlar pazar günleri olmalı ama bizim burda pazartesi akıllım
Espiride yaptirmiyon hemen küçümse. Neyse ben bidaha bisey demicem sanaAklının gediğine .....
Anladın sen
Uyyuh küstüEspiride yaptirmiyon hemen küçümse. Neyse ben bidaha bisey demicem sana
Bak sen erik çok seviyon senin için erik dali gevrektir diye şarkı yapmışlar)) ilerde biriyle evlenirsen bunu caldirirsin)Uyyuh küstü
SanadaBak sen erik çok seviyon senin için erik dali gevrektir diye şarkı yapmışlar)) ilerde biriyle evlenirsen bunu caldirirsin)
susturdunmuSanada
çilek dudaklarına yapışıp kalıcam yar senin için bu şehri yakıcam senin aklını aklını alıcam şarkısını armağan edicem
Nakavutsusturdunmu
Teşekkürler bayan. En az benim kadar kibarsınız@JudeL @Muzik @hasretle @Kalbi-Sebila @eLa @aSk @Ruken @Lucius @Ahmet @Lampard@lastsamurai @Whois @DiaveL @BesiktasCarsi @Nihan @DiaveL @Creative @Ruken @falseface@FLooD @gandi @TayLan
@Yuxexes @Eda @Sare @BesiktasCarsi @NeŞe&MaHŞer @Ahmet @Babylie @Selin @Samed @Absnthe @Yusuf-Yayında @Latte @ALTINGÖZ @EUPHRAT @TayLan @FLooD @KeyfimKeyf @Engin
kocaman yüregine sağlk@JudeL @Muzik @hasretle @Kalbi-Sebila @eLa @aSk @Ruken @Lucius @Ahmet @Lampard@lastsamurai @Whois @DiaveL @BesiktasCarsi @Nihan @DiaveL @Creative @Ruken @falseface@FLooD @gandi @TayLan