Herkesin merak ettiği gizemli paparazzi CcNarNia..yı en sonunda bulduk.. Flash Flash.
aşağıya tıkla
Movie Maker: CcNarnia kimdir
aşağıya tıkla
Herkesin merak ettiği gizemli paparazzi CcNarNia..yı en sonunda bulduk.. Flash Flash.
aşağıya tıkla
![]()
Azizim çok güzel olmuşşşşİlk defa biri benim için birşey yaptı sen benim ilkim oldun
))Eline emeğine sağlık
Bu arada sigara kullanıyorum;Trabzonluyum İstanbul da yaşıyorum)) Asparagas haber olmasın
[/QUOTE![]()
Azizim beğendiğine sevindim.. bu bir başlangıçtı video klipler yolda![]()
aşağıya tıkla
![]()
aşağıya tıkla
![]()
@Lucius harika olmuş abicimm yüreğine sağlık keyifle izledim Budan benden sana ve @CcNarNia içinHerkesin merak ettiği gizemli paparazzi CcNarNia..yı en sonunda bulduk.. Flash Flash.
aşağıya tıkla
![]()
Minikçe koptum
Forumculuğa yeni bir renk yeni bir nefes getiren CcNarNia ya teşk ler.. Judel sayın miss poet ..güzel yorumlarınız için teşk ler ..
aşağıya tıkla
![]()
Spasiba.. krasiva divishka..@Lucius emeğine sağlık azizim güzel iş çıkardın yine![]()
Ta toji spasiba da vse narmalni xaraşo a ti kak dela ?Spasiba.. krasiva divishka..kak dila ? xarasho normalnie ?
ocin Xarasho .. normalni ..hamdolsun.. spasiba bolsoy ... krasiva divishkaTa toji spasiba da vse narmalni xaraşo a ti kak dela ?
Uzun gayretler sonunda CcNarNia yı gün yüzüne çıkardık sevgili AylaSir çözüldü mü şimdi
Emeğine sağlık Sevgili Lucius![]()
Daim olsun : ))ocin Xarasho .. normalni ..hamdolsun.. spasiba bolsoy ... krasiva divishka
Uzun gayretler sonunda CcNarNia yı gün yüzüne çıkardık sevgili Ayla![]()