Hani detoks tarifimiz hep bana hep bana olmaz ki kendine müslüman@Şiir, Bugün sabah yürüyüş ile başladım güne Sebze detoksu günümdü 3 gün böyle besleneceğim ,sabah krokan kavanozu ile kısa bir bakışma yaşadık ama o kadar
Belki farkli bir detoks yapiyorsunuzdur o yüzden kahrolasi merak :d
Sustum@Jade ve @Katre Sabah bir bardağa yarım limon sık iç güne bununla başla
Kahvaltı: 2 yumurta birinin beyazı birinin sarısı ya haşla yada domates biber vs omlet yap.
Öğleye kadar acıkırsan ara öğün yap 1 incir 2 kayısı çiğ badem vs. bunları kendin ayarla dozunu kaçırmadan.
Öğlen : bol yeşilliklerle salata yap içine börülce veya nohut bir çay bardağı ekle. Keten tohumu chia tohumu ve 1 çay bardağı yağsız lor peynir ekle.
Akşam : 2 köfte yağsız kızart ve bol salata ye haftanın 2 günü bunları tüket ve günlük su içmeyi ihmal etme.
1 ayda 4 kilo garanti veriyorum .d
Tabiki 1 kaç tarif daha var.
Susma sizi zayıflatıcam uzman var burda .dSustum
Senin listede hic yemek yok acliktan ölüruz ben almiyimSusma sizi zayıflatıcam uzman var burda .d
Allah seni bildiği gigi yapsın okadar da havaya girdimSenin listede hic yemek yok acliktan ölüruz ben almiyim
Balon patladı tuhhh sesli güldüm ddAllah seni bildiği gigi yapsın okadar da havaya girdim
Prenses sen uygula listeyi
Tesekkur ederim PrenseS yarın akşam insaAllah .@Jade mm cok güzel olmuş afiyet olsun
Benimde vişne suyucanım tatlı cekti ya