Me`Va
Yönetici
Maşallah hepsi birbirinden güzeller yanlarından gelemedimah sen ne kadar güzel bişeysin yaaaaa :ka1: :ka1: :ka1:
Maşallah hepsi birbirinden güzeller yanlarından gelemedimah sen ne kadar güzel bişeysin yaaaaa :ka1: :ka1: :ka1:
bunu bana göndersene kargoyla olmaz mıı maşalllh çokk tatlııısize güzel birşey bırakıyorum buraya
Yemek yok sev onu bebek oHa Caktirmaaaa buda Seker gibi Yesin Onu Han Abisiii
Gel sev ) Canli hayvan kargo ile yazıkbunu bana göndersene kargoyla olmaz mıı maşalllh çokk tatlııı
gelemez ki insan yaaaaMaşallah hepsi birbirinden güzeller yanlarından gelemedim
hepimizzz gelcezzz böylee giderseeeGel sev ) Canli hayvan kargo ile yazık
Beklerim mmhepimizzz gelcezzz böylee giderseee
Tamam yarın anasını çeker atarım kara keçi yi yani aBen Kara Usagi bekliyorum Kirmizi Kurdale filan
Oy ne guzel anlattin abla...Her doğum bir mucizedir. Hayvan dogumlarida hem mucize hemde berekettir haneye .. bende bugün doğanın içinde mucizemi uzaktan izledim ) sizlerinde eksik bırakmak istemekdim
İlk sancili anlar.
Çok sancimiz var çünkü oğlak ters geliyor..
Mutlu son Dd))
Bir dişi bir erkek yavrumuz daha geldi bereket iyle
Ben teşekkür ederim kardeşim saolOy ne guzel anlattin abla...
ALLAH anali babali buyutmeyi nasip etsin ... ))
Benim Karaoglanim
Cok Tesekkür ederim abla
Kara.keci dogurursa kara oğlanlar olurOy ne guzel anlattin abla...
ALLAH anali babali buyutmeyi nasip etsin ... ))
Benim Karaoglanim
Cok Tesekkür ederim abla
mucizelere tanıklık etmek gerçekten çok güzelll hoşgelmişler güzellikler :lv:Her doğum bir mucizedir. Hayvan dogumlarida hem mucize hemde berekettir haneye .. bende bugün doğanın içinde mucizemi uzaktan izledim ) sizlerinde eksik bırakmak istemekdim
İlk sancili anlar.
Çok sancimiz var çünkü oğlak ters geliyor..
Mutlu son Dd))
Bir dişi bir erkek yavrumuz daha geldi bereket iyle
mucizelere tanıklık etmek gerçekten çok güzelll hoşgelmişler güzellikler :lv:
Kuzu böylemi oluyor derken ben çevrim dışı
Han seni çok iştahı açık gördüm .d onu yemesen de olur abisi .DHa Caktirmaaaa buda Seker gibi Yesin Onu Han Abisiii
ama ama olurmu onlari ben yicemHan seni çok iştahı açık gördüm .d onu yemesen de olur abisi .D