Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
ya Sana Can fedaaaaaaaaaaaaaaaaa ßende seninLe karakarTaLımızı sevdimmmmmm re re re ra ra ra garSay garsay cimßommm !!ben senınle sevdım galatasaray ı senın dostlugunu arkadaslarını hep sevdımm 4 sene hıc bıkmasan usanmadann cunku o kadar ıyı nıyetlıydınkı sana yanlıs yapmak hayata yapılan ıhanet olurdu
sen ßenim en degerLim en kıymetLi iyiki varımSın dediqim tek seysin ve sonsuza kadar gidecek dostLuqum yüreqin kaLßin kişiliqin adamLıqın hayatta haLa dostLuqun ßitmediqini gösteren tek seysinn her zaman sana yanındayım anLatmaya kaLksam seni cümleler yetmez onun için iyiki varsın can parcammmmmmmmmmmmmm ama sakın agLama sen aglamayı üzülmeyi hak eden varken sana noLuyorHic bir zaman senin mutlulugunla Mutsuz Olmadım Ve Hic Bir Zaman Senın Mutsuzlugunla Asla Mutlu olmadim 4 senenin bana vermis oldugu tek mukemmel kisiliksin sen bazen ailemle bıle paylasamadıgım seylerı senınle paylastımm cunku sana kendımden daha cok guvenıyordumm ve nefes aldıgımız surece bu hep böyle devam eder daha yazılacak cok sey var aslında ama benı bılıyorsun bıraz duygusallastınmı hemen kayıs kopuyor aglamaya baslıyorumm o yuzdenn o yuzdenn yaslar akmadan yazımı bıtıreyım ben...