Aşk Oyunu (Aşk Hakkında Güzel Sözler)

• Konbuyu başlatan Muzik
  • Başlangıç tarihi

Ahmet

New member
Kullanıcı
Mesele sevmek değil âzizim. Kime sorsam herkes seviyor zaten. Mühim olan güzel sevebilmek. - Kırmadan, dökmeden, yormadan, acıtmadan.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Birini sevmek için acele etmeyin, Sonra çabuk kaybedersiniz. Yavaş yavaş sevin . Gerçekten sevin . Sürekli seviyorum demek yerine hissettirin. Söz dinleyin..

Ahmet

New member
Kullanıcı
AŞK köledir, ESİRİ olmaz... AŞK ölümdür, TABUTU olmaz... AŞK fakirdir, EKMEĞİ olmaz... AŞK beterdir, HALDEN anlamaz... AŞK delidir, DENGESİ olmaz... AŞK kömürdür, KÜLÜ bulunmaz... AŞK bestedir, KALEMİ susmaz...AŞK oynaktır, YERİNDE durmaz... AŞK m...isafirdir, KAPIDA tutulmaz...AŞK çöldür, SERAPI olmaz... AŞK ummandır, DENİZİ olmaz...... AŞK ...GERÇEKTİR , SAHTESİ OLMAZ Tabiii Bilene ANLAYANA..

Ahmet

New member
Kullanıcı
Uzun lafın kısası"seni hala seviyorum"bittiğini artık kabul ettim ama kendimi buna alıştırmakta henüz güçlük çekiyorum.Zamanı ilaç olduğu için değil,seni içimde öldürecek bir katil olduğunu düşünerek yarama basıyorum.Hani çıksa biri bir gün,o öldü dese; Zerre acı yada nefret hissetmeyecek kadar sana yabancı biri gibi olmak istiyorum öyle doluyum ki sana,öyle seviyorum; öyle yarım,öyle çaresizim ki sensiz; inan ne diyeceğimi bile bilmiyorum.Ve bir gün sana,uzun lafın kısası "artık seni sevmiyorum diye bilmek istiyorum.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Konuşalım mı biraz seninle? Ben anlatayım sen dinle. Mesela bir rüya gördüm. Filmlere konu olan, romanlarda anlatılan o güzel deniz kenarında bir nefes. Senin nefesin. Yalnız başınasın ve geçen her dakikada fark eden tek şey cebinde kalan sigara sayısı. Düşünüyorsun ve ard arda yakıveriyorsun sigaralarını büyük bi derdin varmışçasına. Belki de vardır, bilmiyorum. Kendi rüyamda bile seni çözemiyorum. Gözlerin. Karşında biri var gibi, ondan gözünü alamıyormuş gibi bi noktaya dalmış. Oturuyorsun o bankta ve öylece duruyorsun. Her şey soğuk, yalnızca hava değil. Evler soğuk, sokaklar soğuk, şehir soğuk. Sen soğuksun. Halbuki en büyük ayazlarda bile sıcacık olur senin ellerin. Ama şimdi, sen bile üşüyorsun. Çünkü bu havanın soğukluğu değil, bu ayrılığın soğukluğu. Ne demiş yazar “Vedalar soğuk olur, sıkı giyin.”. Sen de sıkı giyin. Çünkü benim olmasan da yaşadığını bilmeye ihtiyacım var. Ben bir rüya gördüm içinde ayrılık vardı, aşk yoktu. Ben bir rüya gördüm; içinde sen vardın, ben yoktum.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Ne diyorum biliyor musun? Sanki ilk kez tanışmış gibi yapalım. Bana selam yaz, kim olduğunu bilmiyormuş gibi cevap vereyim. Tanışalım en başından. Arkadaş olalım önce. Sonradan yakınlaşıp dost olalım, sırlarımızı paylaşalım. Birbirimize hediyeler alalım, sürprizler yapalım. Çekinmeyelim konuşurken, ne olursa olsun küsmeyelim. Beni kıskandırmaya uğraşma , başkaları kıskansın bizi. İçten içe sevelim...... birbirimizi. Canım de bana, ama hiç aşkım deme. Çünkü aşk kısa. Aşk bir ömürlük değil. Sen bir ömürlük ol. Hep benim ol. İnsanlar sordu mu en yakın arkadaşım de. İçten içeyse sevgilim. Hiç sevgili olmayalım. Hayat arkadaşım ol. Birbirimizi ihmal etmeden, kırmadan sevelim. Biz olalım, ama iki sevgili değil, iki yoldaş. Her şeyime karışmana izin vereyim. Senden habersiz hiçbir yere gidemeyeyim, attığım her adımdan haberin olsun. Sıradan biriymişim ama değilmişim gibi...

Ahmet

New member
Kullanıcı
Her kalbin bir kilidi, her kilidin bir sahibi vardır. Acıtsada , yaralasada vazgeçemezsin ondan. Bir gün daha fazla acıtmasın diye ,alırsın kalbinin kilidini kör bir kuyunun dibine atarsın.. Ama bir bakarsın kilit yine avucunda .. Çarpmasın artık diye kalbinide söküp alırsın avucuna, güvercin olur uçar yine onun omzuna konar. Ne kadar unutmak istersen O kadar çok hatırlarsın. Dilin bitti dediğine yürek bir türlü bitirmez. Sende öyle onu sessizce sevmeye devam edersin. Aşık kalpler birbirine kilitlidir. O kilidi açsanda AŞK bitmez..

Ahmet

New member
Kullanıcı
Aşk bence ; onu görünce karnının ağrımasından öte bişey. çekinmen,dilinin tutulması,yanaklarının kızarması,utanman,konuşamaman,gözlerine bakamaman,nefes almakta zorluk çekmen,ona dokunmayı çok istesende dokunamaman,onu kaybetmekten korkman,seni bırakmasından korkman,bir gün onun öleceğini düşünüp o gün " ben kendimi nasıl öldürsem " diye hayal etmendir. aşk bir yerde ; onun için yaşaman,nefes alıp vermendir,onu mutlu etmen,tek bir gözyaşına Dünya'yı yakmandır ! . Aşk ; görmediğin ama biryerlerde hep onu hissettiğin , görme umudunda olduğun ve dokunamadığın ama dokunmaya çok istemendir. Aşk ; tutku,bağımlılık,kapalı bi kutu içinde hapis olmandır,seni seviyorum demekten çekinmendir. Aşk ; ÖLÜMDÜR . Ve Aşk SENSİN ! ALLAH herkesi sevdiğine kavuştursun...

Ahmet

New member
Kullanıcı
Yüreğimin En Derin, En Bilinmeyen Yerindesin... Ne Uzanabiliyor Sana Ellerim Ne de Vazgeçebiliyor Sen’den Sana Aç, Sana Susuz Yüreğim... Sen Benim Gözümün Daldığı, Yüreğimin Yandığı ve Aklımın Kaldığı Tek Gerçeksin...

Ahmet

New member
Kullanıcı
Aşk Bazen Acı Bazen Mutluluktur, önemli Olan ikisinide Kabullenmektir, Kabul edemeyen Kaldıramaz Aşkın Yükünü.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, bir yaprak olsaydı bütün ormanları, bir yıldız olsaydı tüm kainatı sana vermek isterdim. Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum

Ahmet

New member
Kullanıcı
Beni hayata bağlayan ve bana hayatı sevdiren iki şey vardır: Aşk ve özgürlük. Aşkım için hayatımı feda ederim ama özgürlüğüm için aşkımı da feda ederim.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Aşk günah olmayacak kadar masum,köle olmayacak kadar özgür, unutulmayacak kadar derin, umulmayacak kadar yakın, tek başına yaşanmayacak kadar takımdır.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Bazı aşklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi. Görmesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek... Seni seviyorum!

Ahmet

New member
Kullanıcı
Aşk ve özgürlük . . Aşkla, özgürlük halef seleftir; tıpkı güneşle ay gibi: Tek tek ikisi de güzel olduğu halde bir arada var olamazlar. Biri doğdu mu, diğeri kaybolur. Aşk boyun eğip kalmaksa, özgürlük alıp başını gitmektir...

Ahmet

New member
Kullanıcı
Öğretmene Sordum Aşk Nedir.? ---> Bu Dersi İşlemedim.Dedi. ~ Şoföre Sordum Aşk Nedir.? ---> Bu Yoldan Geçmedim.Dedi. ~ Çocuğa Sordum Aşk Nedir.? ---> Bu Oyunu Oynamadım.Dedi. ~ Polise Sordum Aşk Nedir.? ---> Böyle Bir İhbar Almadım.Dedi. ~ Bir Deliye Sordum Aşk Nedir.? ---> Beni Bu Hala Getiren.Dedi.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Haram olsun her gece yatma beni anmadan Son nefeste dökülür adın dudaklarımdan Yıllar gelecek her değişecek Sana olan aşkım asla eksilmeyecek Yazmasamda söylemesemde canımsın Kaderim oldun artık alın yazımsın

Ahmet

New member
Kullanıcı
Sana karşı bir his var içimde Nasıl anlatsam,nasıl ifade etsem bilemiyorum Gözlerinde çıktığım aşk yolculuğundan büyülenmiş bir haldeyim Bazen iki kelimeyi biraraya getiremiyorum Saçmaladığım zamanlar dahi bolca oluyor Görenler,tanıyanlar,bilenler Bu garipliklerime anlam vermekte zorlanıyorlar Oysa neticede, Ben yine onların bildiği kişiyim Değişen bir tek şey var, Aşığım, Sana aşığım Hemde deliler gibi...

Ahmet

New member
Kullanıcı
GözIerine bakınca yaşadığımı anIıyorum o anda, eIIerini tutunca bedenimi sarar aşkının sıcakIığı anında, sensiz hayat boş bir sokak hayatımın baharında, sakin bırakma eIIerimi oIamam sensiz asIa sevgiIim!

Ahmet

New member
Kullanıcı
İçimde sakIadığım bir şehirdesin, unutmaya kıyamıyorum, geceIer karanIık geceIer hüzün bu deIi hasrete dayanamıyorum, ben sevmekten suçIu aşktan sanığım, haIa sana aşık ve haIa yanığım SENİ ÇOK SEVİYORUM.

Alt