Alttaki Üyeye Merak Ettiğini Sor Cevaplasın..

• Konbuyu başlatan Muzik
  • Başlangıç tarihi
Soru sorayim ordan devam edelim.
Cennette gitmek isteyipte olmek istemeyenlerdenmisiniz ?

Rabbim ölümün bile hayırlısını versin bir gün hepimiz öleceğiz neden böyle düşüneyim :)
Kızdığın biriyle empati yapar mısın yoksa ben haklıyım diyip iç muhasebeden kaçar mısın?

Rabbim ölümün bile hayırlısını versin bir gün hepimiz öleceğiz neden böyle düşüneyim :)
Kızdığın biriyle empati yapar mısın yoksa ben haklıyım diyip iç muhasebeden kaçar mısın?
Empariyi kizginligim gecince yaparim . :)

En sevdigin super kahraman ?

Evliysen dusunmuyordur. Evli bi kadini sevmekde yanlistir dusunmekte. Ayni sey evli erkek icinde gecerli . Imkansiz dedigin icin boyle bisey yazdim .
Ps oyun konsollarini severmisin :)

Sanırım sorumdaki ''imkansız'' kelimesi sizi evlilik faktörünü düşünmeye itti ama öyle bir durum söz konusu değil. Oyun konsolundan anladığım atari oyunları :) Teknolojiye inat hala oynuyorum :)

Ozaman belki dusunuyordur seviyorsa dusunuyordur. Playstationda bahsettim harika birseydr alicam insallah cok guzel oyunlar var :D
Baska soruyla devam edeyim.
En sevdigin sanat dalı hangisidir?

Tiyatro benimde . Kitaplardan Fantastik bilim kurgu polisiye biyografi ve tarih bide din uzerine .
Dunyada encok gormek gitme istedigin tatil beldesi neresidir?

Mısır Piramitlerini görmek isterdim

Ölmüş bir yazarla tanışma şansın olsaydı bu kim olurdu?

Tolkien üstadımız tabii.

Tolkien'in evreninde yaşayabilecek olsan, hangi ırktan olmak ve nerede yaşamak isterdin ?

Niye böyle zor soruyorsun ya hiç bir fikrim yok:mad:

Peki sen ?

Ah canım benim. :) Ben büyük ihtimalle cüce ırkından olmak isterdim. Boyutlarına nazaran korkusuzluklarına her zaman hayran kalmışımdır. Bir cüce kesinlikle Erebor'da yaşamalı. :)

Bir kitap yazsan adı ne olur ?

Ben tolkien evreninde elf olmak isterdim. Ayrik vadide yasamak isterdim:)
Kitap yazsam adı Allah inananların dostudur olabilir:)
Genelde izledigin tv programlari nelerdir belgesel severmisin ?

Son düzenleme:
Motorsiklet.

Sabahları sudan başka içtiğin ilk içecek nedir ?

Konuyu görüntüleyenler

Geri