Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşi asıl yapan emekçi/işçilerin 8 saatten fazla çalışmadığı, işlerini yorulmadan ve kolayca yapabilmeleri için her türlü teknolojik desteğin sağlandığı, özel günlerde çalışanlar için sürpriz hediyelerin verildiği, kalitenin ölçüldüğü değil üretildiği ve her türlü sosyal hakkın sonuna kadar uygulandığı bir şirketin patronu olurdum.
Bildiği en son limana geri dönmek ister kaptanlar. Çünkü yeterince ilerlemişlerdir ve ortada ne başka bir liman nede durgun bir deniz vardır. Bu yüzden en iyi bildikleri ve güvende oldukları yere dönmeyi tercih ederler.
Yani önümüzdeki günler için planlanmış bir günüm yok. Ancak dün geceyi arkadaşlarımla planlamıştım. Sabah kalktım. Bir kahve içtim. Öğlene kadar babamla takıldım. Daha sonra arkadaşımla dışarı çıkıp biraz gezdim. Bir cafeye gidip oturdum. Daha sonra akşam üstü evlere dağıldık. Akşama kadar evde takıldım ve gece için arkadaşımla tekrar dışarı çıktım. Kardeşimi ziyaret ettik. Daha sonra evine gideceğimiz arkadaşımızın yanına gittik. Tekrar kardeşimin yanına geçip eksik gedikleri toparladık. Daha sonra geceyi geçirdik.
Ennnnnnn olağanüstü günüm bunun gibi oluyor işte. Tekdüze hayatım var
Gerçi benimde fazla plan kurduğum bir gün olmaz geçen cmtsi sabah 6 kalktık yola çıktık ilk kez çadır olayına giricez beni hep korkuttular böcek çok geliyor diye tedirginlik yaşadım ama değdii süper geçti oraya gittik 9 gibi kahvaltı yaptık sonra etrafı gezdik geldik cafesine oturduk bir kahve içtik ardından merkezine geçtik oraları gezdik denize giremedik çok dalga vardı birde yağmur başladı o çadırın üstüne düşen yağmur tanelerinin çıkardığı ses her şeye değdi çok uzadı ama oku işte sıkılma sonra mangal yaptık ardından közde çay saat zaten oldu 10 indik sahile 5 kişi bir oyuna başladık 3 gibide uyuduk harika bir gündü bitti bitti ohh be de .d
Ya terasa çıkar kitap okurum yada 1 muhabbet kuşum var onunla oynarım konuşmayı öğrettim tepemden inmiyor biraz ilgi görmese ben gidiyom diye bağırıyor .d Korkuyorum bir gün gerçekten gidecek diye :emodayi:
Okulda Yediğin ilk Dayağın sebebi [ öğretmenden yediğin ]
Hıms biraz tuhaf olacak ama köy geliyor sen belki bilmezsin köyde taflan ağaçları olur onun tepesine kadar çıkar taflan ağacı kendini aşşaya eğerdi bizde bir aşağı bir yukarı kendimizi fırlatırdık böyle anlatınca olmuyor yaşamanı isterdim