olurmu hiç ama müdahale gibi olmasın diye nereye gidiyorsunkibir süredir yokum aranızda bir süre daha olamıycam belki ama su sayfaya baktığımda keske birilerinin br kac kelimede olsa birşey yazmasını beklerdim demekki kimsenin aklına dahi gelmemişiz aslında bu not sitem değil dostlar kendime kızgınlığımın ifadesi zira demekki hiç kimsenin gönlünde gerçek bir gönül köprüsü kuramamışım ki hiç kimsenin aklına dahi gelmemişim hepiniz cansınız alalaha emanetsiniz kısa bir süre daha yokum görüşmek üzere
bir süredir yokum aranızda bir süre daha olamıycam belki ama su sayfaya baktığımda keske birilerinin br kac kelimede olsa birşey yazmasını beklerdim demekki kimsenin aklına dahi gelmemişiz aslında bu not sitem değil dostlar kendime kızgınlığımın ifadesi zira demekki hiç kimsenin gönlünde gerçek bir gönül köprüsü kuramamışım ki hiç kimsenin aklına dahi gelmemişim hepiniz cansınız alalaha emanetsiniz kısa bir süre daha yokum görüşmek üzere
ben bir yere gitmedim sanırım yanlış anlaşılmıs ben sadece bir süre yokum dedim aranızda ama yoklugumda hic ozleyenim olmamaıs diye diye blirttim genede basta minikce sen olmak üzere aylayada ikinizede ayrı ayrı tşk ederim allah razı olsun...