Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zaman çok pahalıdır ama nedense herkes hoyratça kullanır ... çünkü ödemeyi parayla değil hayatınla yaptığın için farkında olmazssın gidenin farkına vardığında ise geçmiş olsun yoktur anlamı ah vah demenin
en büyük aşk Allah aşkıdır zira size istediklerinizi verebilcek olan sadece Allahtır
ovakit başka yer ve kişilerden medet ummak nasıl bir cahilliktir...
ben öyle sevdimki ...
mesala bir çoçuğun dayak yedikte sonra annesinden gene anne diye ağlaması gibi masum
mesala bir babanın ne kadar kızarsa kızssın hastayken sabaha kadar oğlunun basında beklemesi kadar merhametli sevgi dolu ilgili
mesala senin eline iğne batsa benim elimin kesilmesi gibi cekiyorum acıyı
mesala hz muhammed s.a.v in h.z ayşe anamızı sevdiği gibi
işte ben seni böyle seviyorum ya sen
hani soruyorsunya bazen beni bukadar iyi nasıl tanıyabildin
aslında seni tanımıyorum sadece olmam gereken yerdeyim
yüreğindeyim ben sürekli yüreğinde dolaştığım için sen nekadar değişirsen değiş ben hep gerçeği görebiliyorum
eğer samimiyetle bir tebessüm var ise yüzünüzde aslında sevap işliyorsunuz faarkıdna değilisiniz
hem kendinizi stersten uzak tutup mutluluk içinde tutarken hemde cevrenize pozitif enerji verek onlarında yüzlerinde tebessüm nedeni oluyorsunuz
ve bu çok kolay herşeyden önemlisi bedavaa...
yunanistan ve rum kesimi türkiyenin afrine yoğunlaşmasından sonra sanırım meydanı boş bulmuş olucakki bölgede fazla at koşturmaya başladı buna bir önlem almamız gerekiyor olucağını düşünmüşki cumhurbaşkanı sn Erdoğanda buna yönelik açıklamalar yaptı onların
'' artislikleri bizim uçak ve gemilerimizi görene kadardır ''
diye evet sanırım sınıra yaptıgımız yınıganak gibi akdeniz ve egedede gemilerimizle sularada biraz turlalamız gerekmekte ..
Tüm dünyanın bildiği ama konuşmadığı durumlar vardır bunlardan bir taneside Türkiyenin özelindeki durumudur Türkiye öyle dışardan müdahele ile yönlendirebilecek korkutulabilcek hatta sindirilebilecek bir ülke değildir dünyanın bütün devletlerini dışardan müdahele korkusu yaşaması doğaldır ama bu Türkiye için geçersiz bir tezdir ...
o yüzdendir osmanlıdan süre gelen ve izlenen politika hep içerden bir şekilde zarar vermek üzerine kuruludur buda zaman zamna çok etkili olmuştur lakin bugün durumun ne olduğunu yarın tarih bize göstercek suan olaylar okadar hızlı gelişiyorki hiç kimse gerçekte ne olup bittiği konusunda doğru ve sağlıklı birşey bilmiyoru gün içinde bile farklı plan değişiklikleri stratejik hamleler peşpeşe yapılabiliyor oyüzden bekleyip görcez
yokmu ayla
hiçmi hiç sevmez beni ama
içten içe takip eder sahiplenir
ben arada çok kızdırsamda
bazen oluyor hakettiği anlarda
kanalın ablası o biraz huysuz biraz cadıda olsa
herkesi seviyor herkesin içinde ben olmasamda ... )