Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sebastian anlamadıgım ne biliyormusun bu yalan dünyada 2 metreden otesi yok bu kavgalar cehennemde sıcak oda kapma yarısından baska ne işe yarıyor cennetin gül bahceleri dururken ...
@NiL nehrini geçmek için çabalarken @Kalbi-Sebila etti hızlandıkca hızlandı @Asude ablası tuttu yüreğinden @JudeL sarmaladı Ahmet çok mutluydu @Delikanlıydı @DiaveLle çok yol aldı @CcNarNia keşif yaparken @Muzik sonuna kadar açıktı @Minikçe adımlarla ilerliyolardı @GuLum sediler etrafa @Gül cemali açtı aydınlandı ortalık @miZah a konu olurdu yaşananlar @AyLa abla toplamasa @Candy herkes can olmuş idi yunan mitolojisinin @Xerox una karşı
kalbinin derinliklerinde bir yolculuğa çıkmak istiyorum ama bunu sana nasıl anlatırım bilemiyorum ... şuan öyle doluyumki gözlerimden akan yaşı ancak senin tebessüm eden gözlerin durdurabilir ama sen bunun farkında bile değilsin belkide...
kalbinin derinliklerinde bir yolculuğa çıkmak istiyorum ama bunu sana nasıl anlatırım bilemiyorum ... şuan öyle doluyumki gözlerimden akan yaşı ancak senin tebessüm eden gözlerin durdurabilir ama sen bunun farkında bile değilsin belkide...