Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
.... zira toplumun değer yargılarıyla oynarsanız toplumda sizinle oynar.. lütfen birbirimizin degerlerini yok saymadan ortak paydada elele gönül gönüle olalım
gönül sofralarında buluşamazsanız hayat sizi istemediğiniz noktalara sürükler ,
O vakit merhamet hırkasını giyim sadakat suyunu içmek hamd ile oturum şükür ile kalkmak gerek
sevgiyle kucaklaşıp saygıyla durmak hoşgörü ile bakmak gerek...
yüreğimi emanet verdim sana sahip çık diye ona ruhumu senle kapladım sadakati aidiyeti sende bulsun diye seni öyle masum sevdimki yüreğimi yüreğine armağan ettim ve bu sevdayı gönül köprülerine resmettim seninle olan sevgimin harcıydı bakışların gülüşün beni benden ettiğinde sana adanmıştımmm
kalbinin derinliklerinde bir yolculuğa çıkmak istiyorum ama bunu sana nasıl anlatırım bilemiyorum ... şuan öyle doluyumki gözlerimden akan yaşı ancak senin tebessüm eden gözlerin durdurabilir ama sen bunun farkında bile değilsin belkide...
beklemediğim bir anda seni gördüm karşımda hiç böyl olacağını düşünmemiştim ama sanki aynı gemide yol alıyorduk seninle yıllarca hani gün batımını seyreylersin ya dalganın kumsalla buluştuğu anın sesini duyarsın ya içine tatlı bir huzur dolar işte gözlerine bakınca buluyorum huzuru orada paylaştıkça yaklaşıyorum yaklaştıkça bağlanıyorum bağlandıkça huzura eriyorum huzurumun kaynağına borçluyumdur belkide bir dua masum bir arkadaşlık bile olsa seninle aynı havayı solumak bile güiyi geliyor insana saçlarının ahenki ve otatlı bakışların yokmu alıyor benliğimi şimdi sana ne diyimki hoşgeldin ey rabbimin emaneti...
gercek dost acıyı söyleyenmidir yoksa acıya merhem olmak için çabalayan mı bu ikisi arasındaki farkı idrak edebildiğimiz zaman gerçek dostları ayırabildiğimiz zamandır