Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
insanın olduğu yerde kötülük mutlaka var olmalımı ? beynimi kurcalayan basit ama cevabı zor sorulardan birisi işte buistanbul gibi insanlara ihtiyacımız var
bir gazetinin baş yazısı olmak varken bir derginin kapak sayfası olabilicekken gittik dergi gazete dağıtan adamların kullandıkları bisikletin jant demiri bile olamadık ..
sana olan askımı kalbine en büyük puntolarla yazdımki ben görmedim diyemeyesin...
askı anlamak için hissedebilmen lazım sebaistian
sana olan sevgimi anlatıcak kelime bulamıyorum sen hala hissedemedin...
varlıgınla huzura eren bu gönüle yoklugunla acı verme
ağlarken gözyaşlarımı silen mendili tutan eller seninmi
hayalini kurduğum dünyada sana ozel bir görev biçtim üregimi sana emanet ettim...
üzülmemek için yaptığınız hiç birşey sizi kurtarmaz..
sevda yolları huzur sokakları derviş mahalleleri gönül köprüleri güven apartmanları sadat ve sevgi caddeleri birlik ve beraberlik odaları inşaa edebilceğimiz bir dünya umuduyla...
buyrun ahmetin gönül sofrasına ... için aşk şarabından doya doya
sevgi şurubundan kana kana
sadakat corbasından için dostlar
huzur ekmeginden yiyin
saygı odasında dinlenip
emek odasında bereketlenin... sessizliğim sanadır yarimmmm
bilesin cahilliğimden değil sana olan saygımdandır...
Atmacaydum atmaca kirdilar kanadumi bir yar sevdumda eller aldi yüreğumi dağlara sorar idum yollarda arar idum hayallere dalar idum yari özler idum çoruhun kıyısında kalbimin yarısında karadenizin duasıda yeşilinde mavisinde hep sen vardın sevgili ruhumun derinliklerinde gökyüzünün mavisinde kalbimin sesinde hayalleriin süsünde dualarımın hepisinde hep sen vardın sevgili
bu hayatta '' HAYIR '' demeyi öğrenmezsseniz... bazılarının ağzına sakız olmaktan kaçamazsınız... zira kimse sizin dalgalarla nasıl boğuştığunuza bakmaz gemiyi limana getirip getiremediğinize bakar..
bazen susarsınız insanlar sizde bulur hatayı bazende konusrusunuz ne cok konusyorsun derler garip değilmidir kişinin kendi hatasını baskasında görmesiherkes bir digernini aynasımıdır su yalan dünyada ..
öyle cok sevdimki seni buram buram sevginle besledim yüreğimi hergünüm aynadakisenle başladı her gecem yüregindeki ateşle yandı oyle cok sevdimki seni
günesin dogusu seninle güzeldi
denizler gökler yıldızlar balıklar
herseyde sen vardın
sen sevdigimin kıyamadıgım gozümden bile sakındıgımdın
oyle cok sevdimki seni
agladıgımda bir tebessümü gozlerinde buldum
canım her yanıdgında yüregimde senin ferahlığın esti...
smdi gitmekten söz ediyorsun
yasatamadım sanasevgiyi askı ozür dilerim diyorsun
ya ben sana mutlulugmu gostermedim
yada seni mutlu edemedim
seninle hayata yeniden geldigimi nasıl görmedin
seni çok ama cok sevdim
ne olur olur gitme sevdigim
beni günessiz beni yıldsız bırakma yarim
imkansızlıklar diyorsunya hepsini geçtim
ben oimkasızlıklarla seni sevdim
ne olur ne olur gitme sevdigim
beni sessiz beni susuz be nefessiz koyma