02 Mayıs 2021 Yay Burcu ♐

Han

En Güzel Edep Güzel Ahlaktir...!
Kullanıcı
Katılım
20 Ocak 2021
Mesajlar
7,620
Tepkime puanı
6,990
Puanları
0
Konum
Huzur🧿
Cinsiyet
Erkek
Yay Burcu Günlük Yorumu Aşk Falı
Etrafınızdaki insanları anlamak için bugün biraz uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu konuda ilgi istiyorsanız, sevgiye ve romantizme karşı daha ateşli ve tutkulu bir tavır takının. Hedefinizi yüksek tutmaktan çekinmeyin. Yan gelip yatmak sizi hiçbir yere götürmez. İlk adımı siz atın; cesur olun ve risk alın.

Yay Burcu Günlük Yorumu İş & Kariyer Falı
Bu, başkalarıyla açıkça iletişim kurmak için iyi bir zamandır. Aklınızdaki her şey hakkında partnerinize dürüst olmalısınız. İşvereninizle görüşmek üzere bir çalışanınızla ilgili bazı sorunlarınız varsa, onları şimdi keşfetmekten korkmayın. Endişeleriniz hakkında net olduğunuz sürece her türlü sorunu çözebilirsiniz. Evde ilişkilerinizi geliştirebilmeli ve iş ortamınıza yeni bir hayat verebilmelisiniz.

Yay Burcu Günlük Yorumu Maddi Durum & Para Falı
İş ve sosyal yükümlülükleriniz arasında biraz sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bu gece eğlenceli bir şey yapacaksınız, ekstra yardıma ihtiyacınız olabilir. Yemek için mümkünse yardımcı olacak birini ayarlayın. Misafirleri eğlendirmek ve mutlu olmalarını sğalamak zordur. Superwomen gibi olmaya çalışmayın.

Yay Burcu Günlük Yorumu İyi Yaşam & Sağlık Falı
Başarı fırsatları parmaklarının ucunda; o halde karşına çıkacak olan yeni enerjilere karşı açık ol. Eğer rastlantı sonucu karşına çıkan yol ayrımlarını veya kavşakları kullanmazsan, bir daha karşına böyleleri çıkmayabilir. Ayağına gelen şeylere karşı dikkatli ol; direkt altın kesesiyle karşılaşmamış olabilirsin ama seni gökkuşağının sonuna yani altının olduğu yere götürecek ipuçları mevcut olabilir! Eğer hiçbir şey olmazsa da, ruhunu güçlendirebilecek fırsatlar sayesinde kendini sonraki güçlüklere hazırlayabileceksin.

-Alinti-
 
Üst
Alt