16 Nisan 2021 Yay Burcu ♐

Han

En Güzel Edep Güzel Ahlaktir...!
Kullanıcı
Katılım
20 Ocak 2021
Mesajlar
7,620
Tepkime puanı
6,990
Puanları
0
Konum
Huzur🧿
Cinsiyet
Erkek
Yay Burcu Günlük Yorumu Aşk Falı
Bu gece bir kutlama için bazı arkadaşlarınızı mı davet ettiniz? Öyleyse, misafirleriniz sizi bir hayli meşgul edecek! Ama sorun değil. Bugün sevgi ve neşeyle dolu bir enerji var ve bu insanları eğlendirmek onlara olan sevginizi gösterme biçiminiz. Bir ilişkiniz varsa, tüm misafirleriniz gittikten sonra sevgilinizle özel olarak bir kutlama yapabilirsiniz. Rahatlayın, akışına bırakın ve partinin tadını çıkarın!

Yay Burcu Günlük Yorumu İş & Kariyer Falı
Hayat şu an için sizin için temelde muhteşem görünmekle beraber, bugün kendisinizi biraz dışarda kalmış hissetme ihtimaliniz çok yüksek. Bu durum muhtemelen stres, sinirsel gerilme ve fazla çalışma sebebiyle olabilir. Bazı görevleri ya da projeleri gerçekleştirmedeki gecikmeler, kendisinizi sinirli ve biraz da olsa huysuz hissetmenize neden olabilir. Belki de devamlı geciken projelere konsantre olursanız en iyisi olur - o zaman yarın diğerlerine geri dönebilirsiniz. Bunu düşün!

Yay Burcu Günlük Yorumu Maddi Durum & Para Falı
Finansal konularda beklenmedik bir engel sizi sersemletebilir. Belki de, bir diş ağrısı ya da bir eşyanızın bozulması hesapladığınızdan daha fazla masraf çıkarabilir. Fakat merak etmeyin, bu krizle baş etmenin yolunu muhtemelen bulacaksınız. Elinizde şu an için farkında olmadığınız faydalanabileceğiniz kaynaklar olabilir. Finansal kayıtlarınıza bir bakın, hoş bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Metanetli olun!

Yay Burcu Günlük Yorumu İyi Yaşam & Sağlık Falı
Bugün dikkatlerden kaçınmaya bak ve insanlardan cevaplar almak için onları zorlama. Sağlıklı bir kahvaltı et. Kafeinden uzak dur. İnsanlarla entelektüel ve felsefi seviyelerde bağlantı kur. Hayatın manasını konuşmak konusunda kendisini rahat hisset. Eğer sempati, ağlayacak bir omuz arıyorsan birkaç gün beklemen gerekecek. İnsanlar şu an için bu tarz destekler vermek için uygun modda değil. Şu an özgürlük istiyorlar.


-Alinti-
 

SuMBuL

Tam güldüğün yerde başlar şiirler... Yang❤️
Moderator
Katılım
4 Ara 2020
Mesajlar
2,331
Tepkime puanı
4,612
Puanları
113
Konum
...
Cinsiyet
Kadın
@Han kutlama mi 🤭
 
Üst
Alt