Fineas

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Gruplar Ticaret Hakkında

• "Şayet 2 kötülük arasında seçim yapacaksam, hiç yapmamayı tercih ederim."

-Rivialı Geralt (The Witcher )
    Ebu said el -Hudri ve Ebu Hureyre rivayet ettiğine göre peygamber efendimiz şöyle buyurmaktadır;
    Bir Müslümana diken batmasına kadar ona isabet eden bir meşakkat bir keder bir üzüntü bir eziyet bir tasa sebebiyle muhakkak Allah onun günahlarını örter.
    Ebu hureyre rivayet ettiğine göre peygamber efendimiz şöyle buyurmaktadır;
    Mumin erkek ile mümin kadının bedeninde ailesinde ve malında bela bulundukça günahsız olarak yüce Allaha kavuşur.
    Seni seven, kötü işlerden seni sakındırır; senden nefret eden ise seni bu işlere teşvik eder. / Hz Hüseyin
    Seni senin için değil kendi menfaatleri için isterler,Allah ise seni kendi menfaati için değil senin menfaatin icin ister~
    Abdulkadir geylani 5 Recep 546 medrese sohbeti~
    Allah'ı istediğin ve ona doğru yol katettigin sürece yorulursun.Yolun sonuna gelip rabbin katında bir konağa yerlestirildigin zaman amellerini içinden gelerek yaparsın kalbine Allah'a karşı bı yakinlik gelir ve artarak kalbinin her yanını kuşatır.
    Abdulkadir Geylani 2 Recep 545 medrese sohbeti~
    Ebu hureyreden rivayet edildiğine göre resulullah şöyle buyurmaktadir;
    İnsanlar bina inşaatında birbirleriyle yükseklik yarışında bulunmadıkça kıyamet kopmaz~
    Bilinki benim umidim sadece Allahtır. Cunku butun hayatim onun kudretindedir. Hz huseyin ~ taberi 3/318...
    Allah inananların dostudur onları karanlıktan aydınlığa çıkarır. İnkar edenlerin dostu ise taguttur onları aydınlıktan karanlığa çıkarır~
    Neşeyi azalt hüznü arttır. Cunku sen huzun yurdundasın,zindandasın. Peygamberimiz daima düşünür,az sevinir,cok uzulur,az gülerdir~
    Abdulkadir geylani (r.a),
    12 sevval 545 medrese sohbeti~
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Geri