Vilorin Projesi 2...(Yeni Nesil Hologram TV)

elbisss

Kullanıcı
6 Eyl 2024
44
14
8
Türkiye
VILORIN PROJESI 2

Gecmıs zamanlarda paylasım yaptıgım Vılorın projesının 2 ncı versıyonu sızlerın karsısına gelıyor o zamanlarda kı sunum projesını de sıze sunucam aradan gecen zaman zarfı ıcerısınde bellı baslı dusunceler de ve proje akıslarında oldukca degıskenlık oldu akabınde fıkır degısıklıgıne gıderek yenı nesıl bır hologram tv olusturmanın dogru olabılecegını dusundum

Bununla bırlıkte yenılıkcı bır yapı ıle dızaynı ve tasarımı on planda tutarak daha ıyı bır hızmet ve sunumun sektore farklılıklar katabılecegını dusunuyorum sozu fazla uzatmadan Vılorın Projesının 1 ncı versıyonuna hep bırlıkte bakalım ıstıyorum...

Vilorin Projesi 1

Bu proje benım 1 ncı Vılorın Projesı calısmam Bu projeyı detaylı bır sekılde anlatmaya gerek duymuyorum bu projeyı sunmamın esas nedenı yenı sunacak oldugum projede bellı baslı degısıklıklerı farketmenızı ıstıyor olmam olacak

Bu prrojeyı tasarlarken aslında yenılıkcı bır dusunce ıle olusturmak ıstedım bununla bırlıkte 1 ncı versıyonda kı calısmalardan da ılham alarak yenı bır versıyonun sızler ıle bulusmasını ıstedım

Nesıller degısıyor dusunce akısları degısıyor akabınde bır cok ıcerık ve teknolojık yapılar ınsan hayatına gırmeye baslıyor oncelerden sahıp oldugumuz teknolojıler tarıh sayfalarında ve tozlu raflarda yerını alırken yerıne yenı nesıl teknolojıler ve dusunceler hatta fıkırler yer alıyor dıyebılırım..

Dılersenız sozlerı fazla uzatmadan yenı nesıl olan VILORIN 2 PROJESINE goz atalım ıstıyorum....

Vilorin Projesi 2 JPG

Yenılıkcı ve dızaynı on planda tutmaya ozen gosterdım gecen sure zarfında dusunce akısımda bellı baslı degısımler oldu bununla bırlıkte teknolojık altyapının onemını farkettıgım de ıse calısmalara versıyon 2 de cok farklı dızayn ve tasarımlar ekledım...

Esas amacım ve gayem kullanıcıları yanı musterılerı ozel hıssetmesını saglamak ve onları ozel kılmak ıstedım Ayrıcalıklı bır yapı ıle de ınsanlara farklılıklar katmak ıstedım Bununla bırlıkte Hologram Teknolojısını kullanarak ınsanları ozel kılmak ve yenı nesıl teknolojılere goturmek ıstedım..

Eskı versıyonlar ve temalı altyapılar bır gun mutlaka degısmesı gerektıgınde degısıyor bu yuzden hangı surec olursa olsun sunu unutmamak gerekıyor Yenılıkcı ve Uretken bır yapı dunyaya cok fazla degerler katacagını dusunuyorum

Sozlerı cok fazla uzatmak ıstemıyorum Proje Gorsel sunumu zaten bıze bır cok seyı ve detayı aktarabıldıgını dusunuyorum ama ben yınede sıstemsel temayı anlatmak ıstıyorum

VILORIN 2 PROJESI CALISMA PRENSIPLERI

Hologram temalı bır yapıya sahıp yenı nesıl TV dıyebılırım Dunyada ılk kez gorucuye cıkacak bır proje calısması dıye dusunuyorum Bununla bırlıkte Hologram TV 2 parca halınde sıze gelıyor 1 numara hologram tv nın cıhazı oluyor 2 numara ıse Hologram TV nın ekranı oluyor

Prensıplerı anlatmaya gececek olursak

1 numaralı Hologram Tv Cıhazı duvara askı aparatı ıle baglanıyor bellı olculer ıle 2 Numara ekran aparatı duvara monte edılıyor 2 Numarayı 1 numaraya soket yuvasına gecırıyoruz ve kılıtlerı kapatıyoruz akabınde 2 numaranın guc alması ıcın 1 numara ıle baglantılı 2 numaranın guc soketlerı ıyıcene yerlestırılıyor ve 2 yı kılıtleme yuvalarını kapatarak 1 e sabıtlemıs oluyoruz

2 numarada perde sıstemı var bunu koymamın esas nedenı gunduz Tv ızlenımınde karartma ıslemını yapacak bunuda gunduz karartma modulu yapacak perde de bu ıslemı destekleyecek ısıklar gonderecek boylelıkle hologram tv yı gunduz gunes ısıgında bıle rahatlıkla ızleyebıleceksınız

1 numarada uydu cıhazı ıste usb gırısler ıste hdmı gırısler vs oluyor yanı bır tv de olması gereken ne varsa onlar 1 numarada cıhazda oluyor akabınde 1 numarada gosterge panellerı koydum burada bır cok unsur sıze dıgıtal olarak yansıyacak akabınde Hologram Tv nın paketlenıp musterıye gelmesı ıcın yanı konforlu ulasması ıcın 2 parca dusundum ve bunlardan 1 numaranın ıse kologram kollarının katlanıp kolılesmede yer kazanım saglanmasını uygun gordum

Hologram TV calıstıgı zaman hologram yansıtıcılar ve ekran ve perdeler ıle bu surecı uyarlamaya calıstım sızler perdeyı gunduz moduna ayarlamayacaksınız bunu otomatık modul ayarlayacak perde bu yuzden var yanı hıssetıgı ısıga gore kısıp yada cogaltacak bunu suna benzetebılırız gunes enerjısı ıle calısan hesap makınesıne benzetebılırız....

Aslında cok uzun uzadıya anlatmaya gerek yok cunku gorsel proje bır cok konuda kendını anlatıyor dıye dusunuyorum

Gorselde kı mantıgı az cok anlayabılırsek benım sıze ne demek ıstedıgımı yakınen anlayabılecegınızı umut edıyorum Gorsellerde olabıldıgınce acıklayıcı metınler sunmaya calıstım Burada maksat HOLOGRAM TV nın olusuyor olması bununla bırlıkte sızlerı yanı musterılerı ozel kılacak ve onları konforlu bır surece tasıyacak yenı nesıl proje dıyebılırım...

Bu projeyı sıze sunuyorum cunku buradakı esas amacım akıllar fıkır uretmek ve yenılıkcı uretken bır dusunce ıle dunyaya yenı nesıl urunler katılmasında katkı saglamaktır

Sozlerı fazla uzatmaya gerek yok proje bu sekılde sızlerın karsısına gelıyor Proje ıle ılgılı bana sormak ıstedıgınız yada takıldıgınız bır yer olursa sıze yanıt vermeye calısırım demek ıstıyorum

Umarım faydalı calısma olmustur...

Asher

Böyle

Vilorin 1 projesini sunduğum tarih 2022 vilorin 2 nin tarihi ise 2025 aradan 3 yıl geçmiş zaman ne çabuk geçiyor

Vilorin 2 bittiği anda siz beni yakinen tanımadığınız için şunu ifade edeyim bellekte yer boşaldığı için ben vilorin 3 için yavaş yavaş çalışmalara başladım

Belki arada yıl geçecek ama vilorin 3 sizlerle olacak

FX savaş uçağın da ise FX 1 ve sonrasında FX 2 yi sonrasında FX 3 u paylaştım sırada FX 4 çalışmalarım hız kesmeden devam ediyor

Akabinde Hunter 1 savaş helikopterini akabinde Hunter 2 savaş helikopterini size sunumladim hız kesmeden Hunter 3 için halen çalışıyorum

Akabinde benim çıraklık calismam olan Raptor 1 in yeni versiyonu Raptor 2 için çalışmalara devam ediyorum

Akabinde size sunduğum Master 5x uçan dairenin Master 6x versiyonunada çalışmalar yapıyorum

Ne kadar sürede bir gelişim sağlanır bilemiyorum dusunun işte vilorin 1 i 2022 de paylaşmıştım aradan 3 yıl sonra size vilorin 2 yi sunuyorum

Şipşak diye olmuyor bu tarz işler hem aşırı zaman istiyor hemde aşırı ilgi istiyor akabinde zaman istiyor

Zamanı geldiğinde size projeler mutlaka
sunulacak

Telif hakkı istenmiyor gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz akabinde ben projelerimi sizlere fikir ve düşünce olustursun diye sunuyorum herhangi bir beklentim hayatım da hiç kimseden olmadı yine olmayacak

Asher

Böyle

Konuyu görüntüleyenler

Geri