Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İtibar Puanı:
Cookkk güzel olmuş Ba yıl dim :$ kelebekler gördüm sankiiii emeğine sağlık canım videosunu göremediğim arkadaşlarım bana yardımcı olursa bulamıyorum@BeLLa movie maker candy yazan yere tikla cnm
İtibar Puanı:
@Radioactive e e e e yüreğine sağlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yüzümü hep güldüren canım arkadaşımmSite İçeriğinden Faydalanmak İçin Siteye Üye Olmalısınız Giriş yap veya üye ol.
@Radioactive Sesine Emeğine sağlık)))
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
yılanNasıl ama yılan gibi şiir ve yorumlama. Rica ederiz.![]()
İtibar Puanı:
@BeLLa bak hayır demiştin güveniyorum sana demiştimşahanesin
Nasıl ama yılan gibi şiir ve yorumlama. Rica ederiz.![]()
İtibar Puanı:
ne güzel yüreğin var yüreğinden öpüyorum) ilk ve son şiirim o canım sen benim için çok farklısın bana güvendin bende elimden geleni yaptım umarım arkadaşlarımız da keyifle dinlemislerdir bazen insana böyle hadi hadi diyecek anlar gerekiyor sende benim o anım oldun iyiki de varsinnnnn ;* minikce mmm
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Sevgili @Whois in şiiri düzelnenecek video haline getirilecek ama şu anki haliyle
tşk ler @Whois
Site İçeriğinden Faydalanmak İçin Siteye Üye Olmalısınız Giriş yap veya üye ol.
İtibar Puanı:
Wuhuuuu bir An Sebnem kosaparmak seslendiriyor sandim Aldi Goturdu ..)))Minikçenin sesinden.. "seninle" şiiri...
İtibar Puanı:
Yuregine Saglik Iclal Aydin tadinda olmus Pek bir guzel okumussun Tebrikler .)Sevgili Bella nın kendi sesinden .. "HUZUR" aşağıda ki linke tıklayın..
İtibar Puanı:
Site İçeriğinden Faydalanmak İçin Siteye Üye Olmalısınız Giriş yap veya üye ol.
![]()
![]()
![]()
@AyLa
Kendisine bu güzel şiir ve yorumu için çok çok teşekkür ederiz.
![]()
İtibar Puanı:
Bro @Minikçe paylaştı zaten![]()