AyLa
Sesine NefeSine O güzel Yüreğine Sağlık AyLa`mm..
Sağol eSmiRa cım
Yüreğine sağlık seninde canım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sesine NefeSine O güzel Yüreğine Sağlık AyLa`mm..
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Site İçeriğinden Faydalanmak İçin Siteye Üye Olmalısınız Giriş yap veya üye ol.
![]()
![]()
![]()
@AyLa ablam beni kırmayıp bu şiiri okuduğun için öncelikle sana çok teşekkür ederim.Sesine ve yüreğine sağlık...
![]()
![]()
![]()
![]()
@AyLa ablam beni kırmayıp bu şiiri okuduğun için öncelikle sana çok teşekkür ederim.Sesine ve yüreğine sağlık...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İtibar Puanı:
Yine yeniden >>> çok başarılı bir ekib çalışması.. sevgili Ayla nın huzur veren sesinden.. kelimeler "can" bulmuş... üstadım CcNarNia da harika editlemişş >>> alkışlıyorum.. emeğinize sağlık ..Site İçeriğinden Faydalanmak İçin Siteye Üye Olmalısınız Giriş yap veya üye ol.
![]()
![]()
![]()
![]()
Yine yeniden >>> çok başarılı bir ekib çalışması.. sevgili Ayla nın huzur veren sesinden.. kelimeler "can" bulmuş... üstadım CcNarNia da harika editlemişş >>> alkışlıyorum.. emeğinize sağlık ..
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Sesine DiLine NefeSinee Yüreğine Sağlık Canim..Site İçeriğinden Faydalanmak İçin Siteye Üye Olmalısınız Giriş yap veya üye ol.
![]()
![]()
![]()
![]()
Sesine DiLine NefeSinee Yüreğine Sağlık Canim..
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
![]()
![]()
![]()
![]()
İtibar Puanı:
@JudeL im, bitanem
Çok teşekkür ederim gönlü güzelim
Bunu senden duymak ayrı güzel
Dinleyen kulağına, yazan ellerine beğenen yüreğine sağlık güzelim![]()
Ben teşekkür ederim bitanemmm çok seviliyorsun![]()
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
ben tşk ederim @CcNarNia bana bu şiiri hediye ettiğin içinSite İçeriğinden Faydalanmak İçin Siteye Üye Olmalısınız Giriş yap veya üye ol.
![]()
![]()
![]()
@Minikçe
Öncelikle beni kırmayıp bu şiiri okuduğun için çok teşekkür ederim.Sesine;yüreğine sağlık.Teşekkür ederiz.
![]()
![]()