İtibar Puanı:
Çok teşekkür ediyorumMamma Mia Bella donnavideoyu editlemişsin, seslendirmişsin bravooo
sen bu işi yapacaksın aynen devam azizim
![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İtibar Puanı:
Çok teşekkür ediyorumMamma Mia Bella donnavideoyu editlemişsin, seslendirmişsin bravooo
sen bu işi yapacaksın aynen devam azizim
![]()
İtibar Puanı:
Dinleyen beğenen yüreğinize sağlık sizinde, saolun.Sesinize sağlık KalbeNefes
İtibar Puanı:
Çok teşekkür ediyorum eksik olmayınSüper bir yorum..
Sesinize yüreğinize sağlık..
AyLa canım çok teşekkür ediyorum ;*![]()
Dinleyen beğenen yüreğinize sağlık sizinde, saolun.
İtibar Puanı:
Sevgili Judel çok güzel seslendirmişsinizCcNarNia kardeşim de çok güzel editlemiş emeğinize ve yüreğinize sağlık
![]()
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
@JudeL imm Agzina yuregine saglik guzel sesinle bizi guzel bir siirle onurlandirdigin icin cok tşk ederim devamini beklerim Seni cok Seviyorum
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Sesine Nefesine O Güzel Yüreğine Sağlık Çok ßegendim Çok iÇten O duyguyu Vererek okumuŞsun ßu GüzeL Emeğinin Devamını DiLerim KalbeNefes..Mevsim Fm Radyomuzun Çok değerli dj lerinden Sevgili @KalbeNefes in güzel sesi ve yorumundan..
Yüreğine Sesine sağlıkk
İtibar Puanı:
Sesine Nefesine Yüreğine Sağlık..ßaşarıLarınınn devamını DiLerimm... ßeLLa Canım..
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
@KalbeNefes gibiydi yine.. Sesine nefesine zeval gelmesin.Mevsim Fm Radyomuzun Çok değerli dj lerinden Sevgili @KalbeNefes in güzel sesi ve yorumundan..
Yüreğine Sesine sağlıkk
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Sesine NefeSine O güzel Yüreğine Sağlık AyLa`mm..Site İçeriğinden Faydalanmak İçin Siteye Üye Olmalısınız Giriş yap veya üye ol.
![]()
![]()
![]()
![]()
@AyLa
Kendisine bu güzel şiir ve yorumu için teşekkür ederiz.
![]()
İtibar Puanı:
Sesine NefeSine Yüreğine Sağlık JudeL canım..