İtibar Puanı:
ben asla kıyamam
uzak kalayım ßurda
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Hakkindaki dusuncelerim hizla degismekte kardeşim beni korkutuyorsunkıyma makinesine atıp 3 kez çektiririm![]()
İtibar Puanı:
Üstteki uyenin karsisina ayna koyarimayna catlar bir sure sonra parcalari öldürür zaten
İtibar Puanı:
ama mizah bu.korkma lütfenHakkindaki dusuncelerim hizla degismekte kardeşim beni korkutuyorsun)))
İtibar Puanı:
Düsüneceğimama mizah bu.korkma lütfen![]()
İtibar Puanı:
Ben diri diri içerim kanını sen zahmet etmeKafasını tasa vurur ayağımla ezerim kaninida kalbi sebilaya veririm o dışı vampir sever kanı![]()
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Hmmm ...
Yaw, ben çok beceriksizim
Onua derken, kendime bişey yaparım şimdi
Kalsın en iyisi![]()
İtibar Puanı:
Kurban ol benim nickime peehKalbi sebilanin kalbini söker alırım geriye sebila cesedi ve kalbisiz nicki kalır![]()
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
AyLa hanimcim güzel dolma yapiyormusayak parmaklarından dolma yapacam
İtibar Puanı:
Aklima recep ivedik geldi kadin diyordu ya cok tatlisin kıyamam oda diyordu bende kıyamam. Hatta ben hiç kıyamam DdddBu bu tatlılığa nası kıyarım yheaaa![]()
![]()
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
bu ara pek bir hamarat
İtibar Puanı:
Öp beni riceep yi beni riceepAklima recep ivedik geldi kadin diyordu ya cok tatlisin kıyamam oda diyordu bende kıyamam. Hatta ben hiç kıyamam Dddd
İtibar Puanı:
Bu ayaklara nolmus boyle ya. Katir toynagina donmusÖp beni riceep yi beni riceep 'D
İtibar Puanı:
Haddi beBu ayaklara nolmus boyle ya. Katir toynagina donmusddd