İtibar Puanı:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İsmi lazım değil @Prenses o bana inat kötü besleniyor .ddPatates kızartmasını kim yapmıştı![]()
İtibar Puanı:
Bamya dahilin dePatates kızartmasını kim yapmıştı![]()
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Sen tum gün dısardaydın ve sadece salata yedin yani öylemiİsmi lazım değil @Prenses o bana inat kötü besleniyor .dd
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Tamam tamam söyleyip sizi şapmak istemedim .ddSen tum gün dısardaydın ve sadece salata yedin yani öylemi![]()
![]()
İtibar Puanı:
Ne yani şimdi benTamam tamam söyleyip sizi şapmak istemedim .dd
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Patates kizartmasi, bamya yedim.birazdan da cay icicemTabiki detoks suyu içtim![]()
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
korkunu nasıl en aza ındırebılırsın acı var ama ölüm yok diyerekDiş kontrolü randevumu bekliyorum, bir yandan da diş hekimi korkusu nasıl en aza indirebilir diye düşünüp bir yazı yazmayı düşünüyorum. Tabi korkumu yenebilirsem![]()
İtibar Puanı:
Şaka bi yana iğne vuruyolar ılk once bısey olmaz korkmana gerek yokDiş kontrolü randevumu bekliyorum, bir yandan da diş hekimi korkusu nasıl en aza indirebilir diye düşünüp bir yazı yazmayı düşünüyorum. Tabi korkumu yenebilirsem![]()
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: