İtibar Puanı:
Gayrı Ciddi İş yapmıyozki.. Ciddi Bi PLatformda Ciddi PayLaşımLar Yapıp. Ciddi YorumLar BekLiyoz Zaten ..ciddi ciddi okudum ya![]()
: }
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İtibar Puanı:
Gayrı Ciddi İş yapmıyozki.. Ciddi Bi PLatformda Ciddi PayLaşımLar Yapıp. Ciddi YorumLar BekLiyoz Zaten ..ciddi ciddi okudum ya![]()
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
SakaLı Bari Keseydiniz. Hiç Yakışmamış..
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
<<< 4 GösLe BekLer...
İtibar Puanı:
Issizlikden insanlar ne yapcaklarini sasiriyorlar galiba Allahimmm kimseyi issiz gucsuz komasin GonyaLi Bey
İtibar Puanı:
Ewet DurNa Hanım. Şaşırdık İyiCe Napacaqımızı. Yakında Birbirimizin Derisini Kemirecez. DişLEr takma DeqiLse Sizide BekLEriz...Issizlikden insanlar ne yapcaklarini sasiriyorlar galiba Allahimmm kimseyi issiz gucsuz komasin GonyaLi Bey![]()
İtibar Puanı:
Insan eti yemiyomda kemirmiyomda GonyaLi Bey size afiyetcikler olsun ki:{ :{Ewet DurNa Hanım. Şaşırdık İyiCe Napacaqımızı. Yakında Birbirimizin Derisini Kemirecez. DişLEr takma DeqiLse Sizide BekLEriz...
: } : }
İtibar Puanı:
Pekde yakusukluymus Allahim sahabina bagislasinÖnemLi oLan Dış GüzeLLik diiL Ruh GüzeLLiqidir Diyen HanımLara DuyruLur...
Ekli dosyayı görüntüle 9901
İtibar Puanı:
Yarenimmm espiri anlayisimi kayip ettim hukumsuzdur bulanin tez zamanda bana haber vermesini umarim. O insaninda ne yapacagi beli ki zaten
İtibar Puanı:
Döwseydin...Insan eti yemiyomda kemirmiyomda GonyaLi Bey size afiyetcikler olsun ki:{ :{
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Bir issizlik eseri daha