Paylaşımın Ve Sohbetin Tek Adresine HoşGeldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kuzu İncik Soğanlı...

Katılım
14 Mar 2017
Mesajlar
308
Tepkime puanı
355
Puanları
63
Cinsiyet
Kadın

İtibar Puanı:


Malzemeler:
(4 kişilik)



  • 800 g (4 adet)
  • 500 g arpacık soğan
  • 2,5 su bardağı su
  • 1 çay bardağı haşlanmış bezelye
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 100 g tereyağı
  • 4-5 dal maydanoz
  • tuz
Hazırlanışı:
Soğanların kabuklarını soyun, tereyağında etlerle birlikte 3 dakika kadar kavurun. Üzerine salçayı ilave edin, kavurun. Suyu ve ilave edip incikler iyice pişene kadar kısık ateşte kaynatın, ocağı kapamaya yakın bezelyeyi ve tuzunu ilave edin.5 dakika kadar daha kaynatın. Maydanozu ince kıyın, yemeğin üzerine serptikten sonra servis yapın.


Püf Noktası:

İsterseniz, etler biraz piştikten sonra iki patatesi küp küp doğrayıp ilave edebilirsiniz...
 
Tüm sayfalar yüklendi.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)

Benzer konular