Paylaşımın Ve Sohbetin Tek Adresine HoşGeldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kebaplı kabak dolması

  • Konbuyu başlatan LeyL
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:41
Katılım
27 Ağu 2016
Mesajlar
393
Tepkime puanı
26
Puanları
0
Cinsiyet
Erkek

İtibar Puanı:

Malzemeler :

6-8 adet kabak
500 gr kuşbaşı et
1 yemek kaşığı margarin
3-4 adet taze soğan
2 adet domates
Yarım demet maydanoz
1 adet yumurta sarısı
Yeteri kadar tuz, karabiber, kekik



Hazırlanışı:

Kabakları temizleyip içlerini çıkartın ve yıkayın. Et, ince doğranmış taze soğan, yaprak yaprak ayıklanmış maydanoz, tuz, karabiber, kekik ve yumurta sarısını kanştırıp iyice yoğurun. Kabakları içlerini hazırladığınız malzeme ile doldurun.
Bir tencereye margarini koyun. İçine ince doğranmış kuru soğanı ilave edip soğan pembeleşene kadar kavurun. Ufak doğranmış domatesleri de soğanın içine ilave edip soğanla beraber biraz çevirin.
İçlerini doldurduğunuz kabaklan tencereye yerleştirin. Bir miktar su ilave ederek orta ateşte pişirin. Sıcak olarak servise sunun.
 
Tüm sayfalar yüklendi.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)