İtibar Puanı:
Ve ömürden bir gün daha bitti. Ölüme biraz daha yaklaştık.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Istedigin buymustur belkigünün özeti zaman gectı bıttı bır hıc oldu sonuc toplantıdan kovuldum![]()
İtibar Puanı:
Insallahh bende kalmisimdirHayat ağacımdan bir yaprak daha düşüp zamanda savruldu gitti.
Daha kaç yaprak kaldı bilinmez ama, dilerim bugün de insan kalabilmişimdir.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Iyiki iki cumle demisimmm canomHızlanıyor muydu zaman,Yoksa yavaşlayan ben miydim? Demiş şair.ama saiirin dedigi beni pek alakadar etmiyor . Monotonlukla sıkıcı sinirli ve ayni zmanda icinde büyük bi sevgi ve ask besleyerek ve herzmanki gibi aşkından karşılık bulamayarak aşk izdirabiyla yanip kavrulan yuregimle birlikte berbat bi gün gecirdim. Yani anlayacağınız velhasıl benim gunlerim siir lerde yer alacak kadar güzel gecmiyor siirlerden nefret ediyorum siirler beni anlatmiyor sonuç olarak berbatbi gün geçirdiğimi siz saygıdeğer arkadaşlara arz ederim . Not: (Bu cümlede yazılanlar tamemen hayal ürünüdür) lütfen espirtiyel gözle bakın
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Ikisi bi arada olanindan yokmuu cicinarnia
İtibar Puanı:
Ikisi bi arada olanindan yokmuu cicinarnia)
İtibar Puanı:
Umutsuz vaka desene Allah sonunu hayretsin bide o kadar cici diomm sana pehhhh:ddNe denediysem olmuyor olmuyor onu geçtim olur gibi de olmuyor cicianka))