İhtimalimiz ........var

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
neden en cok saygı duyulan esı olma ıhtımalı olsun senın ne ozellıgın varbenimle dünynaın en mutlu kızı olma ihtimalin var ayrıca en çok saygı duyulan eşi olma ihtimalin % 1000000000
İtibar Puanı:
çünkü ben sevdiğimi sahiplenirim sahiplendiğim kadarda saygı gösteririm benim eşime gösterdiğim saygıyı ve sevgiyi hiç kimse eşine göstermemiştir dedirticek sekilde davranırım hamd olsun rabbimin gösterdiği yolda hz. muhammed sav. izinde bir anadolu çoçuğu olarak onu soyledim elbbeteki iddalı bir söz ama beni yakınen tanıyanlar boş konusmadıgmı bilirler kardeşlik Allha nasip ederse bir gün gel bir bardak cayımı iç kurbaım beni tanı nedemek istediğimi anlarsınneden en cok saygı duyulan esı olma ıhtımalı olsun senın ne ozellıgın var![]()
İtibar Puanı:
himmm.yarına çıkmama ihtimalimiz var
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Fantaziye bakSpagettinin bi ucundan sen yiyip bi ucundan ben yiyip ortada buluşma ihtimalimiz varddddddd
Gözlerimizi kapayak (Spagettinin bi ucundan sen yiyip bi ucundan ben yiyip ortada buluşma ihtimalimiz varddddddd
İtibar Puanı:
Millet yolda otobüste metroda öpüşüyor hiç gözünü kapayan gormedimGözlerimizi kapayak (![]()
İtibar Puanı:
O böyük şeherlerde metropollerde olur, burlarda olmaz (Millet yolda otobüste metroda öpüşüyor hiç gözünü kapayan gormedim![]()
Çok tutarsızsın (düşman olma ihtimalimiz var
İtibar Puanı: