İtibar Puanı:
Bu resimden anladiginiz nedir??
Yorumlarınızı bekliyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
JudeL m ben teşekkür ederim ayrica harika yorumBir sürü el ve aynı görüntü
Herkes delirmiş
Öncelikle çok güzel bir konu canım tebrik ederim
Bence görselin anlatmak istediği: teknoloji yüzünden hepimiz aynı bakış açısına sahip olmak üzereyiz.
Git gide robotlaşıyoruz ve algılarımız bile özgün olmaktan uzaklaşıyor..
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Ekli dosyayı görüntüle 10485
Bu resimden anladiginiz nedir??
Yorumlarınızı bekliyorum
Resim bütününe Bakınca harika manzara fakat hepsi farklı açıdan bakıo ama hıcbırı dıgerının varlıgından haberdar oldugunu dusunmuyorum . Hani hepimize olmuştur Koskoca kalabalığın içinde yalnızlık hissi kör sağır dilsiz olursun . Sessiz Çığlık dedikleri bu olsa gerek
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Harikasın kardeşim katılıyorum tüm sözlerineGünümüzde herşey sosyal medyada paylaşılır oldu..öyleki misafirlerimizi heyecanla bekler ikram edecegimiz seyleri en çok sevdiklerinden secer ve doyumsuz sohbetler yasardık.Bazen bir demlikte bazen semaverde dem bulurduk.özellikle biz o versiyonun çocuklarıakşam ne zaman oldu bilmez anı yaşardık.
Şimdi sofralar bir kaç selfi için kuruluyor ..en güzel süsler sırf başkaları onay versin diye..
O fotogtafta suan iyi hissediyor..sözleri
Şu an tatilde..fotografı
Hamsi tava yaptık..yok mangaldayız efsaneleri))
Canım kocacım yine beni unutmamış diye sosyal medya mutlulukları..derken derken ...anı kacıran ve en kötüsüde koşup kumu ayaklarının altında hissetmek varken..gözlerini güneşe açmak varken..orada kalıp yine bu telofona bagımlı kalmak..cunku bızım gosterecek bıseyleruimız olmalı diyor facebook vs ..nasıl bı yarısmadaysak) oysa göstermeye değil yaşamaya ihtiyacımız var.Ayaklarımız gözlerimiz ruhumuz var.
Şair ne güzel demiş..Bu kadar insan yalnızken ..Neden bu kadar insan yalnız?
İşte bu yüzden...