İtibar Puanı:

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Size bahane çok memnun kalmazsınız hiç bişeydenHepsini okudumda demekki çıkılcak bayan yokdd
İtibar Puanı:
Yoo itaatkar olsun güzel olsun ilgi çekmeyi sevmesin sadakatli olsun edepli giyinzin dindar olsun saçı güzel olsun . Kanaatkar olsun . Yardımsever olsun. Sevgi dolu olsun. Erkeklerden uzak dursun.once kendini o korusun. Sonra ben korurum. Başka ihsan istemez((Size bahane çok memnun kalmazsınız hiç bişeyden![]()
İtibar Puanı:
Oldu baska emrin : ))) ? İtaat hiç bana göre değilYoo itaatkar olsun güzel olsun ilgi çekmeyi sevmesin sadakatli olsun edepli giyinzin dindar olsun saçı güzel olsun . Kanaatkar olsun . Yardımsever olsun. Sevgi dolu olsun. Erkeklerden uzak dursun.once kendini o korusun. Sonra ben korurum. Başka ihsan istemez((![]()
İtibar Puanı:
Tamam sana kraliçe tacı takalım .Oldu baska emrin : ))) ? İtaat hiç bana göre değil![]()
İtibar Puanı:
Ben eşimin de bana köle olmasını istemiyorum : ))Tamam sana kraliçe tacı takalım .. Kuranda gecer en iyi kadinlar itaatkar kadinlar diye . Senin eşin olcak kişi sanırım yönetilmek sevcek. Herkese gönlünden geceni verir rabbim
))
İtibar Puanı:
Köle olmaz zaten de ne bilim sen evin reisi olursun meselaBen eşimin de bana köle olmasını istemiyorum : ))
İtibar Puanı:
Yoo herkes kendi halinde takılsınKöle olmaz zaten de ne bilim sen evin reisi olursun meseladdd
İtibar Puanı:
Esin seni kiskanicak attigin her adımın hesabını vericen seven her erkek kıskanır )))Yoo herkes kendi halinde takılsın![]()
İtibar Puanı:
Halt etmiş o ne kıskancak beni tanıyosa bana güveniyosa yersiz kıskançlıklar gereksizdir kıskançlık paranoyadır güvensizlikdir bi adam bana güveniyosa ondan başkasına bakmayacağımı biliyosa kıskandım demesin valla teperimEsin seni kiskanicak attigin her adımın hesabını vericen seven her erkek kıskanır )))
İtibar Puanı:
Sana guveniyordurda çevreye guvenmiyordurHalt etmiş o ne kıskancak beni tanıyosa bana güveniyosa yersiz kıskançlıklar gereksizdir kıskançlık paranoyadır güvensizlikdir bi adam bana güveniyosa ondan başkasına bakmayacağımı biliyosa kıskandım demesin valla teperim![]()
İtibar Puanı:
Anladım memur beey : ))Sana guveniyordurda çevreye guvenmiyordurhem bi erkek sevdiği bayana başkası onun gibi baksın istemez
))
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Halt etmiş o ne cansın ))
beni tanıyosa bana güveniyosa yersiz kıskançlıklar gereksizdir kıskançlık paranoyadır güvensizlikdir bi adam bana güveniyosa ondan başkasına bakmayacağımı biliyosa kıskandım demesin valla teperim![]()
İtibar Puanı: